Skip to main content

GALERIE FOTO. Caravana "Românii au talent" ia startul mâine

 
Bartos si Smiley
Bartos si Smiley

Bartos si SmileyMihaela Rădulescu, Andra, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis pornesc pe 30 septembrie în Caravana "Românii au talent". Prima oprire: Braşov.

Publicitate

Ediţia a cincea “Românii au talent” reîncepe căutările pentru noi talente autentice, pregătite să impresioneze milioane de români şi gata să demonstreze că merită să fie următorul erou naţional.

Caravana va ajuge şapte oraşe, în care sunt aşteptaţi toţi cei care consideră că au un talent special, autentic, deosebit.

Spectacolul şi povestea din spatele talentelor vor fi prezentate publicului începând cu primăvara anului viitor.

Unde se va opri caravana?

Primul oraş în care va poposi caravana talentelor anul acesta este Braşov, pe 30 septembrie la Hotel Kronwell, fiind urmat de Galaţi pe 4 octombrie la Casa de Cultură a Sindicatelor, Cluj-Napoca pe 8 octombrie la Hotel Belvedere, Timişoara pe 14 octombrie la Hotel Lido, Craiova pe 20 octombrie la Teatrul Naţional Marin Sorescu, Chişinau pe 29 octombrie la Hotel Codru şi Iaşi pe 4 noiembrie la Hotel Unirea. Toate audiţiile din cele 7 oraşe vor avea loc la ora 10:00.

Înscrierile pentru ediţia a cincea “Românii au talent” se fac pe site-ul romaniiautalent.protv.ro, iar participanţii sunt aşteptaţi apoi apoi să-şi demonstreze talentul în cadrul caravanei din oraşe din cele şapte oraşe.

Show-ul “Românii au talent” pune la bătaie un premiu de 120.000 de euro şi unul de 10.000 de euro pentru originalitate.

De asemenea, cel care cunoaşte un român talentat, îl poate înscrie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, şi astfel poate deveni noul “Vânător de talente” şi câştigător al premiului în valoare de 2.000 de euro.

Screen Shot 2014-09-29 at 12.09.05 PM Screen Shot 2014-09-29 at 12.08.45 PM Screen Shot 2014-09-29 at 12.07.50 PM Screen Shot 2014-09-29 at 12.07.31 PMAndi Moisescu

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • chira mihai chira mihai
    care va fi echipa de productie ??
  • Andrei Andrei
    Cel care a facut photoshopul Mihaelei Tiganu a tras de sliderele alea de le-au luat dracii .

    Semnat : un fotograf .
  • Cosmin Cosmin
    Da si pe Bebe.Ce mai juriu.Doamne!
  • Andrei Andrei
    Astia chiar au pus-o pe Mihaela Tiganu in juriu?

Trimite un comentariu

sus