Skip to main content

Jurnalul.ro își ironizează propriul articol: “e extrem de imbecil, îl puteți citi doar pentru că avem nevoie de trafic”

 

Captura Jurnalul Politehnisti 3

Publicitate

Site-ul Jurnalul.ro își încheie unul dintre articolele publicate într-o notă total diferită de felul în care era scris materialul până la acele rânduri.

Articolul – Doi Politehniști surprinși făcând sex în amfiteatru (nu este vorba de Politehnica din România n. red) – detaliază un incident în care doi studenți s-au dezlănțuit în sala de curs.

Cum își încheie Jurnalul.ro articolul:

"Hârjoneala lor a fost sesizată de studentul însărcinat cu monitorizarea sistemului video de supraveghere, care a savurat din plin faţa celor doi în care i-a anunţat că au fost filmaţi.

Monitorul n-a stat prea mult pe gânduri şi a publicat imaginile pe internet, spre fericirea tuturor celor care vor vizita acest articol extrem de imbecil!, pe care îl puteţi citi doar fiindca avem nevoie de trafic! :D"

Articolul ne-a fost semnalat de o cititoare Paginademedia.ro: "se lasă impresia că este vorba de doi studenți din România", de-a scris cititoarea site-ului.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Asta e la ordinea zilei. Siteul Jurnalului are in permanenta 2-3 articole cu poze si videouri explicite cu accidente socante si morti. De fiecare cand le vad prima pagina, ma gandesc cu groaza la doua lucruri:
    1) Ce fel de site e asta (al unuia din cele mai citite ziare din Romania!), daca publica lucruri pe care de obicei le gasesti doar in cele mai negre colturi ale Internetului.
    2) Ce fel de cititori au, daca dau click pe un titlu gen "VIDEO ŞOCANT! Şi-au GĂTIT copilul NOU-NĂSCUT în oala cu APĂ FIARTĂ!" in loc sa inchida pagina cat mai repede posibil si sa se uite la un film cu pisicute ca sa isi clateasca ochii si creierul.
  • pai si daca aia au pus o idiotenie pe site acum voi o mediatizati pentru a o face virala? e clar ca subiectele ce contin 'sex' sunt generatoare de trafic, avem atatea tabloide care ne confirma acest lucru zi de zi.

Trimite un comentariu