Skip to main content

Meciul Steaua - Gaz Metan, văzut mai mult la ţară. Audienţă infimă la oraşe şi ZERO pe comercial

 
camera fotbal ProSport
camera fotbal ProSport

sursa foto: ProSport
sursa foto: ProSport

Publicitate

Prima partidă importantă transmisă de Look TV de când este în măsurătorile de audienţă a fost urmărită aproape exclusiv de către oameni din mediul rural, cei mai mulţi de pe platformele DTH. La nivel urban, audienţa a fost de zece ori mai mică decât la sate, iar din publicul comercial au fost doar 1.000 de telespectatori pe minut, ceea ce înseamnă 0,0 ca procent de rating.

Paginademedia.ro vă prezintă audienţele partidei Steaua - Gaz Metan Mediaş care a fost difuzată vineri de la ora 21.00:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, meciul de pe Look TV a avut o medie de 117.000 de telespectatori pe minut (ceea ce înseamnă 0,6 rating) şi o cotă de piaţă de 1,3%.

Look TV a fost pe locul 16, după Disney Channel, dar înainte de Sport.ro. Ca o compaţie, cel mai urmărit post pe intervalul partidei a fost Pro TV, cu 1,5 milioane de telespectatori (8,2 rating şi 17,3% market share).

RURAL. Procentul de public de la ţară a fost foarte mare. În mediul rural, Look TV a avut cu meciul 91.000 de telespectatori şi a fost pe locul 11.

URBAN. Dacă la nivel naţional răspândirea DTH şi distribuirea prin micii cablişti a adus un rating de 117.000 de persoane, la oraşe, audienţa a fost de peste 10 ori mai mică. Doar 11.000 de telespectatori pe minut au văzut partida la oraşe, ceea ce înseamnă un rating de 0,1%. La oraşe, Look TV a fost pe locul 35 şi a fost între Acasă TV şi Eurosport.

COMERCIAL. Pe targetul comercial, audienţa meciului a fost nulă din punct de vedere procentual. În cifre absolute, la Look TV s-au uitat în fiecare minut doar 1.000 de telespectatori cu vârste între 18 şi 49 de ani.

Publicul nul la publicul pe targetul comercial a fost semnalat de jurnalistul Lucian Lipovan.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • schurrle schurrle
    decat sa dau 10 lei pentru o competitie de rahat mai bine urmaresc meciurile din spania,anglia,germania UCL Digi Sport si Eurosport.
    Bravo RCS-RDS.......
  • banu manta banu manta
    Asa e, exagerez daca am pretentia sa vad fotbal atunci cand dau bani pentru asta.
    Peste cateva luni se va vedea exact cati romani au aceleasi "pretentii exagerate".
  • Raul Raul
    Floryan daca ai stii tu ca defapt cei de la RDS vroiau sa plateasca pretul corect pentru meciuri dar s-au facut tot felul de miscari "sub masa" pentru ca RDS-ul sa nu detina ani la rand drepturile de difuzare. ar fi insemnat moartea celorlalti operatori. Cei de la RDS isi permiteau lejer sa dea banii, dar n-a vrut altcineva. acum cei de la RDS investesc banii respectivi in telefonia mobila. :)
  • Floryan Floryan
    Daca stia Teszari cate injuraturi isi ia si cata nemultumire in randul abonatilor a adus lipsa Ligii 1 din grila Rds, isi facea credit la banca si tot achizitiona drepturile tv si pentru sezonul asta :)
  • Floryan Floryan
    Cred ca la nivelul tau, ar trebui sa vina jucatorii sa faca un meci la tine in sufragerie ca sa fii multumit. Deja mi se pare ca exagerezi cu pretentiile astea
  • Pindu Pindu
    S-a procedat mai mult decat bine cu taxa asta pentru Liga 1, pentru ca banii vor merge in fotbal, in sport, spre cluburi. Astfel vor creste investitiile facute si vor aparea jucatori de spectacol si mai bine pregatiti. Liga 1 are un viitor frumos in fata. Dar trebuie lasati si oamenii aia sa isi faca treaba, nu sa-i criticati dupa cateva saptamani
  • Pindu Pindu
    haideti frate ca si Steaua si Look tv fac audiente foarte bune. A fost o mica scapare, au lucrat cu flacara violet, cine stie:)))). Liga 1 a ramas la fel de spectaculoasa si nu o sa renunt la placerea de a o urmari doar pentru ca au dat unii niste cifre
  • Simion Simion
    Si-au gasit si astia sa monitorizeze exact meciul asta programt intr-o zi nepotrivita. De ce nu au masurat audientele si la restul sau in etapele trecute? Pentru ca am parerea ca e un articol la comanda, de aceea
  • Simion Simion
    Pai atunci sa puna mana rcs-ul sa tranmsita meciurile, daca ei cred ca se va schimba ceva
  • boro boro
    Subscriu!
  • Eugen Eugen
    Este plata la vizionare dar ii doare de publicitate ca nu o sa plateasca nimeni.... si din cati fraieri au dat 10 lei pe luna nu o sa iasa meleoanele platite la FRF
  • Tabloidus Tabloidus
    Ii doare fix la spe metri in fata de audientele date de Kantar, sunt cu plata la vizionare. Adica, tradus putin, sursa de venit nu e publicitatea via Kantar ;)
  • Ade Ade
    Vrem sa vedem audienta MasterChef
  • Eugen Eugen
    Cred ca cei 100.000 sunt de fapt cei 1000 ori numarul de minute... stie Zoli Teszari de ce nu a bagat pe Digi balaria de LOOK :)
  • bahmu bahmu
    Ce te doare pe tine articolul asta in conditiile in care mai toata lumea stie ca meciul acesta s-a difuzat pe un post care acopera sub 50 din retea si la care au acces doar cei care platesc o anumita taxa...Cit priveste inmultirea ta, sa stii ca nu prea iti iese...daca din cei peste 2 milioane de abonati NextGen, RTC, UPC, Orange, Focus + mici cablisti doar 100.000 platesc taxa suplimentara, de 10 lei pe luna, sa zicem...Look TVul nu aduna nici macar costurile de functionare si de transmitere a meciurilor..

Trimite un comentariu

sus