Skip to main content

Moise Guran: Ceea ce a făcut Robert reprezintă cea mai grea palmă dată, până acum, meseriei de jurnalist

 
Moise Guran
Moise Guran

Moise Guran"Ceea ce a făcut Robert reprezintă cea mai grea palmă dată, până acum, acestei meserii de jurnalist. (...) Turcescu parcă a vrut să tragă după el în derizoriu toată breasla ziariştilor", a scris Moise Guran, pe blogul său, biziday.ro.

Publicitate

Realizatorul emisiunii Biziday de la TVR 1 mai spune că Robert Turcescu nu e cu nimic mai bun decât Dan Diaconescu care a folosit această meserie să se îmbogăţească sau să intre în politică.

"Un ofiţer-jurnalist nu e cu nimic mai bun decât o goarnă politică, sau decât a unui caftangiu cu simbrie. Nu e cu nimic mai bun decât unul care înjură la televizor pe oricine îl contrazice, nu e cu nimic mai bun decât un Dan Diaconescu care a folosit această meserie ca să se îmbogăţească, şantajând oameni sau pentru a intra în politică", mai spune Guran într-o postare intitulată "Nu Robert, nu suntem toţi la fel".

De asemenea, Moise Guran îi mai spune lui Turcescu că nu mai are ce căuta în această meserie, de jurnalist.

"Robert, fiecare dintre noi are obligaţia să se privească zilnic în oglindă, să se uite înăuntrul său, să-şi cenzureze pornirile personale, dacă acestea pot fi toxice pentru public, să-şi lase la o parte simpatiile politice, ba chiar şi propriile frustrări financiare. Pentru că doar libertatea şi adevărul păzesc cu adevărat democraţia şi de aceea ni se mai spune nouă, jurnaliştilor, câinii ei de pază. Şi indiferent că ai fost ofiţer acoperit sau că faci doar o mascaradă, mie mi se pare că în meseria asta nu prea ai ce să mai cauţi. Eu nu dau verdicte, dar publicul le dă".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Ionutz Ionutz
    "Va" nu "v-a" !
  • Una Una
    v-a ????!!!!
  • Vasile Vasile
    Da, Moise Guran, e un caz izolat si e lispit de deontologie sa te desconspiri. :)
  • B0B B0B
    Robert Turcescu v-a fi "recuperat" si v-a face jurnalism in continuare.
    Au mai fost si altii deconspirati de ex. SR Stanescu si i-a mers asa de prost ca dupa ce a facut doua ziare, acum a ajuns in Parlament. Asta spune multe despre cum judeca poporul roman. Si mai ales cum voteaza.

Trimite un comentariu

sus