Skip to main content

Moise Guran: Nu există publicitate mascată la Biziday

 
Moise Guran
Moise Guran

Moise Guran"Nu exista publicitate mascata la Biziday. Exista doar publictate legala, pe fata",a spus Moise Guran, într-un comentariu pe Paginademedia.ro, ca reacţie la declaraţia Monicăi Gubernat, membru CNA, că prin emisiunea "Biziday" TVR face "publicitate mascată".

Publicitate

Moise Guran, într-un comunicat pe Paginademedia.ro:

"Spatiul este impartit 50/50 de TVR si Biziday, acesta fiind singurul mod in care TVR plateste Biziday pentru productia emisiuni. Nu exista sume platite de TVR catre Biziday.


Daca vorbim despre Clubul celor care muncesc in Romania, branduit de asemenea de Biziday in asociere cu firme importante (din punct de vedere al numarului de angajati), nici pentru productia respectiva TVR nu plateste nimic dar primeste de la Biziday un procent de 20% din incasari.

Imi pare rau ca reprezentantul TVR nu a facut aceste mentiuni, desi cunostea foarte bine contractul.
Ce-i drept nici doamna Gubernat nu a spus foarte clar ce intelege prin publicitate mascata. Daca s-a referit la faptul ca in emisiunea Biziday pronuntam nume de firme, atunci pot sa ii spun ca o emisiune de acest fel nu se poate face altfel", a scris Moise Guran.

Monica Gubernat, în şedinţa CNA de astăzi:

„Am văzut că aveţi o emisiune, Biziday. Ştiţi că există un site, Biziday, pe care se vinde, evident, publicitate? Ştiţi că având o emisiune Biziday faceţi publicitate mascată? Luaţi şi dumneavoastră procent din publicitate? Cum apăraţi interesele, TVR-ul?”, a întrebat-o Monica Gubernat pe reprezentanta TVR, la discuţia despre grila de programe a postului public".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bizi bizi
    Moise Guran a precizat intr-o seara, anul trecut, in emisiunea Biziday, ca emisiunea e sustinuta din publicitate nemascata, ca el are un contract de "parteneriat" cu TVR, ca nu e angajat al TVR, si ca finantarea vine din publicitate.

Trimite un comentariu

sus