Skip to main content

Noii MasterChefi de pe Pro TV i-au bătut pe vechii masterchefi de pe Antena 1. Masterchef, peste Hell's Kitchen pe toate targeturile

 

Hell's MasterChef

Publicitate


AUDIENȚE
. Premiera Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor, de pe Antena 1, a fost depășită, aseară, de emisiunea MasterChef de pe Pro TV.

Vechii MasterChefi Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, acum la Antena 1, au fost învinși de noua echipă a emisiunii de pe Pro TV (Patrizia, Foa, Adi Hădean) pe toate cele trei targeturi - național, urban și comercial. La nivel național, Pro TV a avut în plus 250.000 de telespectatori, Diferențele între cele două emisiuni au fost mici la nivel urban și pe targetul comercial.

Cele două emisiuni - MasterChef (Pro TV) și Hell's Kitchen - Iadul bucătarilor - s-au suprapus pe toată durata lor (20.30-22.30). Iadul bucătarilor a fost produsă de echipa coordonată de Mona Segall, cea care se ocupa, sezonul trecut, de MasterChef.

A fost a doua confruntare directă din acest sezon între emisiuni similare. Săptămâna trecută, vineri, show-urile muzicale Vocea României și X-Factor au fost la bătaie directă. Rezultatul: Pro TV a fost peste Antena 1 pe toate targeturile (diferența fiind mai mică la nivel urban). Cifrele Vocea-X Factor, AICI.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele posturilor TV  de ieri, pe intervalul de intersecție MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor):

NAȚIONAL. MasterChef a fost urmărit, la nivelul întregii țări, de 1,3 milioane de români pe minut. În același timp, la Iadul bucătarilor, pe Antena 1, se uitau 1,07 milioane de români.

De remarcat, pe targetul național, audiența Kanal D, cu serialul Trădarea: 1,04 milioane de persoane, foarte aproape de showul de pe Antena 1.

Vârf național MasterChef: 2,06 milioane de români (11,1 rating) la ora 20.50.

Vârf național Hell's Kitchen: 1,55 milioane de telespectatori (8,5), la ora 21.33.

 

URBAN. La orașe, diferența dintre show-urile culinare a fost mult mai mică: la Pro TV erau 760.000 de telespectatori, la Antena 1 se uitau 721.000. Pe locul trei, Kanal D, cu 633.000.

Vârf urban MasterChef: 1,27 milioane telespectatori (12 rating) la ora 21.43

Vârf urban Hell's Kitchen: un milion de telespectatori (10), la ora 21.33.

COMERCIAL. MasterChef și Iadul Bucătarilor au fost apropiate și pe targetul comercial: 493.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani la Pro TV și 451.000 la Antena 1.

Dacă la nivel național și la orașe Kanal D s-a apropiat de locul doi, pe targetul comercial postul turcesc a fost mult în urmă în cifre absolute: sub 200.000 de telespectatori pe publicul între 18 și 49 de ani.

Audiența posturilor TV, luni, 22 septembrie, pe intervalul de intersecție MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), la nivel NAȚIONAL:

    Nr. persoane   Rtg%   Share%  
1 Pro TV 1.310.000 7,1 13,9
2 Antena 1 1.065.000 5,8 11,3
3 Kanal D 1.041.000 5,6 11,1
4 Antena 3 790.000 4,3 8,4
5 Prima TV 460.000 2,5 4,9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența posturilor TV, luni, 22 septembrie, pe intervalul de intersecție MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), în mediul URBAN:

    Nr. persoane   Rtg%   Share%  
1 Pro TV 760.000 7,5 14,5
2 Antena 1 721.000 7,2 13,8
3 Kanal D 633.000 6,3 12,1
4 Antena 3 545.000 5,4 10,4
5 Prima TV 207.000 2,1 3,9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența posturilor TV, luni, 22 septembrie, pe intervalul de intersecție MasterChef-Hell's Kitchen (Iadul bucătarilor), pe segmentul COMERCIAL:

    Nr. persoane   Rtg%   Share%  
1 Pro TV 493.000 9,8 22,3
2 Antena 1 451.000 9 20,4
3 Kanal D 181.000 3,6 8,2
4 Antena 3 120.000 2,4 5,4
5 Prima TV 96.000 1,9 4,4

Citește și:

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Antena a fost intotdeauna cu doi pasi in spatele Pro-ului, indiferent de ce spun "postacii" ambelor televiziuni. Dar acum Antena, deja nu mai zareste Pro-ul...a ramas mult in spate cu toata migratia de mari vedete. Cei inteligenti si profesionisti au continuat in ProTv, "ceilalti" isi baga unghia in gat, in frunte cu madam Mona...
 • La antena 1 nici o emisiune nu poate avea succes atat timp cat nu-si schimba decorul ala de comunisti. Uitati-va la orice emisiune si veti vedea despre ce vorbesc.Au un decor trist care ma face sa schimb canalul automat.
 • Pai la fel as putea sa zic si eu despre postacii Pro care repeta la infinit, sub diferite nick-uri, ca pro e mai tare ca are HD (ca si Taraf tv de altfel). Prefer o televiziune care isi plateste impozitele la stat si are SD decat una care are datorii uriase si format HD. Nu stiu ce televizoare au unii (probabil din Jurasic), dar eu vad la fel de bine si Antena 1 si Pro, indiferent de HD sau SD. Daca Antena 1 trece la HD pe pariu ca o sa spuneti ca a copiat de la Pro? Aceste formate sunt internationale si nimeni nu copiaza pe nimeni. E ca si cand as spune ca Masterchef a copiat emisiunea lui Varlan de la Prima TV! Oricum, ambele cooking-show-uri sunt enervante (una prea agresiva, cealalta prea plictisitoare). Singurul cooking-show simpatic a fost cel cu copii, Junior Chef.
 • Iar cu argumentul asta... M-am plictisit de cate ori ai scris, sub diferite nick-uri: acolo erau buni, la antena nu mai sunt buni. Chiar daca il scrii sub nick-uri diferite, repeti acelasi lucru de prea multe ori.
  Nu e niciun snobism: odata cu schimbarea te astepti la o evolutie, cand evolutia e in rau publicul nu apreciaza. Si cand injurau la protv lumea nu aprecia, acum injura mai mult si lumea ii apreciaza si mai putin. Pacat ca nu inteleg ca poti fi taios in limbaj si atitudine si fara sa injuri si sa te porti. Acum nu stiu cine e vinovat: cei care interpreteaza sau cel(cea) care sopteste indicatiile regizorale in casca.
 • Cand injurau si aruncau oalele pe jos la Masterchef erau supertari, acum brusc, la A1, sunt penibili si enervanti... Cum naiba vine asta, fratilor? Eu cred ca voi nu va uitati la emisiunea in sine, va uitati la sigla din coltul ecranului. Asta e curat snobism... Sau aici comenteaza doar postacii din Pache Protopopescu?
 • Pentru un real HK, precum realizarea din SUA, ai nevoie de 2 ingrediente obligatorii: 1. concurenti (bucatari profesionisti) foarte bine pregatiti 2. public care sa manace din cand in cand la restaurant si care sa fie curios ce se intampla in bucatarie ca sa ii poata fi servita mancarea comandata. In Romania, din primul ingredient cred ca avem cat pentru maxim 2 sezoane, dar necesita foarte multa munca sa-i identifici si sa-i convingi sa participe. Ghinionul antenei este ca din cel de-al 2-lea ingredient nu prea are deloc in audienta ei naturala. Cred ca au inteles asta si au incercat sa umble la format, sa-l duca mult spre big brother. Ca intotdeauna, cand isi baga romanii coada intr-un format international si il schimba, iese un carcalete imposibil de digerat.
 • De cand exista televiziunea functioneaza o singura regula legat de vedete: televiziunea face vedete, nu vedetele fac televiziunea. Cine crede altceva sa studieze istoria marilor televiziuni americane si o sa inteleaga adevarul acestei reguli.
 • Nu iti contrazic opinia, dar frate... mai vino si tu cu ceva nou. Am citit de prea multe ori, aici pe site, contraargumentul asta: la prosteve erau buni, la antena sunt prosti. N-am urmarit daca l-ai scris mereu sub acelasi nick, dar ii inteleg pe moderatorii site-ului ca te cenzureaza, repeti acelasi lucru de prea multe ori.
 • Hells Kitchen mi se pare un razboi al bucatarilor si putin din Nora pentru Mama :)). Masterchef imi place ii ok cu juratii noi
 • nu sunt fan protv si nici antena.
  masterchef a pastrat formatul emisiunii si kiar daca chefii au alt stil, emisiunea este de privit !
  hell kitchen e un fel de "nora pentru mama" cu cativa bucatari care latra si niste idioti care barfesc in camere,unde-i showul?
 • hells kitsch = o mizerie cum nu s-a mai vazut in romania. nu pot sa cred ca emisiunea este facuta de aceeasi doamna segal care a facut si dansez pt tine sau vocea romaniei. cum a putut sa vina acum cu asa ceva??? RUSINOS!
 • Doamna Segal, cu tot respectul, merge si fara echipa dumneavoastra . Cat a fost de " mancat" in pro, ati ramas. Dupa ce AS a plecat din pro( si se cunosc motivele) toata gasca de sugative s-a carat la ANTENE. Mai bine vindea AS pro-ul lui Voiculescu( prin anii '98-'99) si stopa migratia. Fiecare cu motivele lui, nu sunt in masura sa judec, dar cunosc foarte bine culisele din pro si de fiecare data cand scriu aici ma abtin foarte mult la a intra in detalii. Multa bafta celor ramasi in PRO
 • http://www.paginademedia.ro/2014/09/producatoarea-mona-segall-despre-plecarea-din-pro-tv-oamenii-importanti-nu-mai-erau-acolo-iar-cei-foarte-importanti-au-venit-cu-mine/

Trimite un comentariu