Skip to main content

O actriță din România, într-un serial la Disney Channel. Premiera, sâmbătă

 

Oana DisneyDisney Channel lansează sâmbătă serialul "Crash & Bernstein", care o are ca protagonistă pe actrița româncă Oana Gregory.

Publicitate

Premiera noului serial are loc pe 6 septembrie, de la 8:30, la Disney Channel. Noi episoade în fiecare sâmbătă, la aceeași oră.

Despre serial

Serialul urmărește povestea lui Wyatt, un baiat în vârstă de 12 ani, care locuiește cu mama și cele trei surori și care tânjește să aibă un frate cu care ar putea face lucruri băieţeşti. Dorința lui devine realitate atunci când o marionetă, numita Crash, prinde viață. Oana Gregory interpretează rolul Amandei , sora mai mare a lui Wyatt.

Despre actrița româncă

Oana Gregory interpreteaza rolului Amandei Bernstein, sora mai mare, in varsta de 16 ani, a lui Wyatt, in comedia live-action "Crash & Bernstein."

Nascuta in Negresti-Oas, Romania, Oana s-a mutat la Los Angeles, California impreuna cu familia pentru a urma o cariera in actorie. A primit primul rol important ca "Loosie Goosie" in 2010, in filmul independent "Spork," o comedie muzicala ce a primit trei premii la diferite festivaluri de film, si nominalizari in cadrul Premiilor CineKid si din partea British Film Institute.

Pe micile ecrane, Oana a avut roluri in serialele Disney "Copiii Bionici" si "Batausii Wasabi," si a pus voce pentru serialul animat "Olivia," bazat pe indragita serie de carti pentru copii.

Oana locuieste in Los Angeles impreuna cu familia sa, fratele mai mare, Dorel, si catelul Mickey, de rasa Teacup Yorkie – numit astfel dupa Mickey Mouse – pe care l-a primit in dar de la parintii sai cand a primit rolul din "Crash & Bernstein."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu