Skip to main content

PROIECT. Ședințele CNA vor fi conduse de fiecare membru în parte, nu doar de președinte

 
PROIECT.  Ședințele CNA vor fi conduse de fiecare membru în parte, nu doar de președinte
CNA

CNAŞedinţele publice ale CNA, care vor avea loc ca și până acum de două ori pe săptămână sau de câte ori este necesar, vor fi conduse, prin rotație, de fiecare membru al Consiliului, nu doar de preşedinte, potrivit unui proiect al Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al instituției.

Publicitate

Opt dintre membri CNA, Viorel-Vasile Buda, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea, s-au întrunit, în ședința de astăzi, pentru a discuta un proiect de modificare a actualului Regulament de Organizare şi Funcţionare (ROF) al Consiliului.

În acest sens, CNA a adoptat câteva articole, însă acestea vor intra în vigoare doar dacă proiectul de modificare a actualului ROF, aflat în vigoare, va fi adoptat în integralitatea sa.

Potrivit unuia dintre articolele nou adoptate, Consiliul se întruneşte în şedinţe publice de două ori pe săptămână sau de câte ori este necesar. Şedinţele Consiliului sunt convocate şi conduse de câte un membru al Consiliului, prin rotaţie, în ordine alfabetică, numit preşedinte de şedinţă. Membrul Consiliului care absentează sau renunţă la exercitarea acestei atribuţiuni va fi înlocuit de membrul următor în ordine alfabetică.

Potrivit ROF-ului aflat în prezent în vigoare, şedinţele CNA sunt publice şi sunt conduse de preşedinte sau vicepreşedinte, iar, prin delegare, de oricare dintre membrii Consiliului.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu