Skip to main content

Romtelecom și Cosmote au demarat campania care precede lansarea brandului Telekom România

 

TelekomRomtelecom și Cosmote România au demarat campania care precede intrarea noului brand Telekom Romania pe piața locală.

Publicitate

Sub sloganul “Aprindem Magenta!”, Telekom Romania va deveni primul brand lansat de consumatori, printr-o serie de evenimente dedicate, ce vor avea loc în București (Piața George Enescu), Iași (Esplanada Palatul Culturii) și Cluj-Napoca (Piața Unirii), în data de 13 septembrie, potrivit unui comunicat de presă.

În cadrul show-ului găzduit de Smiley și Bartoș, toate evenimentele din orașe vor fi conectate, printr-o transmisiune în direct de la evenimentul de lansare ce are loc și în Berlin, astfel încât Germania să ureze bun venit României în marea familie internațională Telekom.

Românii sunt invitați să participe la spectacolele interactive. Show-ul va fi controlat de către consumatori prin aplicația HAI! (Play Store și App Store). Astfel, aceștia vor avea oportunitatea să voteze următoarele piese ce vor fi interpretate pe scenă, să fie parte din cel mai mare “share-fie”, să participe la primul karaoke interactiv între orașe și să fredoneze melodii consacrate alături de cântăreți apreciați și trupe renumite, cum ar fi Inna (București), Horia Brenciu (Cluj-Napoca) și 3SudEst (Iași).

La sfârșitul spectacolului, ei vor aprinde împreună experiența Magenta în toate cele 3 orașe.

Evenimentul se va desfășura sâmbătă, 13 septembrie, începând cu ora 18:00. Intrarea este liberă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • campanie de doi lei gauriti. votantii de serviciu nu stiu ce e aia magenta, si mai ales nu inteleg de ce trebuie aprinsa. e un rug undeva?
  vreo flacara?
  Telekom nu vine cu un nume si cu un brand. romanii nu stiu ce este si nu s-a straduit nimeni sa afle, deci probabil servicii proaste, tarife la fel.
 • Tare as vrea sa-ti vad atitudinea dupa ce rtc-u-ti va JEFUI parintii pensionari printr-un contract (vrajeala) telefonic . Abia astept preluarea totala de catre nemti macar sa reclami la patronat aberatiile si hotiile cu nume pompoase (marketing, sales dep. etc)
  Un jeg de firma !
  Sint posesor de cartele pre pay cosmote (din2006) , asta pentru a putea arunca la gunoi sim ul la cea mai mica urma ticalosie rtc ista . voi refuza sa asociez VREODATA firma/buticu rtc cu Telecom DE.
  Adi , hai pe final sa-ti urez sa ai parte doar de contracte tip rtc, bafta la ele. E de bine , nu?
 • Dupa comentarii se pare ca frustratii din tara asta nu si-au dat seama ca daca nu erau Cosmote si Digi , astazi ,eram sclavii Vodafon si Orange! La niste preturi enorme!
 • Sa-i bag undeva cu campania lor cu tot... Chiar azi am renuntat la ei ca sunt niste hoti ordenari. R.I.P RTC - de la om la fantoma...

Trimite un comentariu