Skip to main content

“Serviciul Român de Comedie – Fun Factory” revine la Antena 1. Daniel Buzdugan intră și el în scenă

 

SRCDin 1 octombrie, de la ora 20.30, “Serviciul Român de Comedie – Fun Factory” revine la Antena 1 sub forma unui concurs de talente.

Publicitate

“Întreaga emisiune se va împacheta sub forma unui concurs de talente, ceea ce ne dă posibilitatea să ne înscriem în trendul actual de pe piața de divertisment TV și, de asemenea, ne oferă șansa să îl parodiem”, mărturisește Toni Grecu.

Pe scena show-ului de talente și în fața unui juriu surpriză, cei de acasă vor putea vedea o pleiadă de personaje care mai de care mai colorate și mai amuzante, de la Familia Cosmos, la Veronica (Cătălin Neamțu), Păguboșii (Andreea Doinea și Cosmin Natanticu) sau Roxana traseista (Jojo).

Concurenții își vor susține numerele artistice și cu povești, iar juriul le va acorda culori: verde pentru admis și roșu pentru respins.

Cea de-a doua parte a show-ului SRC din această toamnă vine cu o altă noutate: serialul emisiunii, “Romeo și Roxeta”, care îl aduce în distribuție și pe Daniel Buzdugan și care le va oferi telespectatorilor Antena 1 multe motive de râs în hohote și buna dispoziție.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu