Skip to main content

Serviciul Român de Comedie începe miercuri la Antena 1. Show-ul se bate cu filmul de pe Pro TV, Kidsing şi Cronica Cârcotaşilor

 
SRC - Fun Factory
SRC - Fun Factory

SRC - Fun FactoryServiciul Român de Comedie – Fun Factory” revine miercuri la Antena 1, de la ora 20:30. Noul show este îmbrăcat sub forma unui concurs de talente.

Publicitate

“Întreaga emisiune se va împacheta sub forma unui concurs de talente, ceea ce ne dă posibilitatea să ne înscriem în trendul actual de pe piaţa de divertisment TV şi, de asemenea, ne oferă şansa să îl parodiem”, mărturiseşte Toni Grecu pentru Jurnalul Naţional.

Cea de-a doua parte a show-ului SRC din această toamnă vine cu o altă noutate: serialul emisiunii, “Romeo şi Roxeta”, care îl aduce în distribuţie şi pe Daniel Buzdugan.

Ce schimbari au loc în noul sezon SRC?

Toni Grecu: Schimbările sunt importante şi vizează desfăşurarea emisiunii în întregul ei. SRC va deveni în acest sezon talent show de comedie. Concurenţii vor fi actorii care vor juca diverse personaje, dar şi telespectatorii care vor să intre în joc şi trimit filmuleţe comice făcute de ei pentru a câştiga, la sfârşitul sezonului, titlul de Doctor Humoris Causa şi participarea la una dintre ediţiile emisiunii.

Cu cine se bate SRC?

  • Pro TV va difuza pe intervalul SRC filmul american din 2009 "O luptă personală 2" (20.30 - 22.30).
  • Kanal D a programat pentru miercuri seară show-ul cu copii KIDSing (20.00 - 22.15)
  • Prima TV are în program Cronica Cârcotaşilor (20.30 - 22.30)
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    doamne, mai bine ar reface toata creatia divertis de pe vremea impuscatului pana prin 2000. si jumatatea trista de la tvr si jumatatea mai colorata de la protv, acum antena 1, sunt palide umbre a ceea ce a fost divertis! cautati casete audio cu ce puteau baietii astia sa inventeze cand talentul era tot ce-i mana in lupta. adorabili, fabulosi, unici! acum, la tvr iti vine sa plangi de mila lor iar toni cu invitatii lui numai comedie nu face. :( as plati sa-i mai vad cum performau la serbarile zapezii! radeam cu lacrimi non stop! erau zeii umorului din romania! acum, ma simt prost pentru ei cand vad ce-a facut banul din talentul lor.
  • johnny johnny
    ProTv si trei oboseli chinuite.
  • kivuvu kivuvu
    Puneti va rog si audientele de sambata intre Te Cunosc si filmul de pe Pro,dar si "batalia " filmelor de Duminica...Multumesc

Trimite un comentariu

sus