Skip to main content

Sorina Matei: Dan Andronic nu își merită nici legitimația de presă. Andronic: I-am văzut câteva emisiuni care m-au scârbit

 
Sorina Matei: Dan Andronic nu își merită nici legitimația de presă. Andronic: I-am văzut câteva emisiuni care m-au scârbit
sorina matei

sorina mateiSorina Matei, realizatoarea emisiunii „Actualitatea românească” de pe B1 TV, a avut un schimb de replici dure pe Facebook cu Dan Andronic, directorul general al ziarului Evenimentul zilei pe teme politice și jurnalistice.

Publicitate

Realizatoarea de la B1 TV l-a numit "mercenar cu legitimație de presă" pe Dan Andronic, iar acesta din urmă a spus că a văzut câteva emiziuni ale Sorinei Matei care l-au "scârbit".

"Nu-mi plac mercenarii cu legitimatii de presa pentru ca ei isi tranzactioneaza meseria, constiinta si servesc interese politice cand de fapt ar trebui sa serveasca numai publicul si adevarul. Dan Andronic stie mai multe despre chestiunea asta pentru ca este intr-adevar specializat", a scris aseară Sorina Matei, pe pagina ei de Facebook.

La rândul lui, Dan Andronic i-a răspuns astfel:

"Întotdeauna am crezut că e treaba ei cum își face meseria, iar eu am evitat de fiecare dată să fac aprecieri, deși i-am văzut câteva emisiuni care m-au scârbit. Atunci am luat decizia să nu-i mai răspund la invitații", a scris Andronic.

Atacurile au continuat cu o nouă replică din partea Sorinei Matei.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, ce i-a mai spus realizatoarea de la B1 TV lui Dan Andronic:

Pe principiul "fiecare pasăre pe limba ei piere", observ că Dan Andronic " a simțit nevoia unei precizări". Un post scriptum în care își dă iar cu părerea despre mine în condițiile în care afirmațiile lui despre meserie, presă și anticorupție nu mai au de foarte mult timp niciun fel de credibilitate. Nici cât o ceapă degerată.

Cu toate acestea, același Dan Andronic "a simțit" de asemenea "nevoia" s-o introducă singur în discuție hodoronc- tronc și pe Elena Udrea ( oare de ce?), pe lângă prietenul lui, oligarhul banilor publici, Sebastian Ghiță. Asta a fost într-adevăr amuzant. Pentru că diferendul era despre mercenariatul de presă și specializările lui - cauzele pentru care Dan Andronic nu mai are nimic de spus în această breaslă și societate.

Ca atare, dacă are afecte, simțăminte și alte trăiri, Andronic ar fi bine să se hotărască în slujba cui a fost/ este mai fericit:

1. Adrian Năstase ( ulterior pușcăriaș)
2. Sorin Ovidiu Vîntu ( ulterior pușcăriaș)
3. Călin Popescu Tăriceanu
4. Dorin Cocoș/ Elena Udrea
5. Sebastian Ghiță (în libertate)
6. Toți la un loc

Poporul român are o vorbă exprimată printr-un vechi proverb: "Spune-mi cu cine te aduni ca să-ţi spun cine eşti". Adunătura transpartinică de mai sus este numai problema ta și a nimănui altcuiva, Dan Andronic!

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu