Skip to main content

Stelian Tănase: Cred că domnul Ponta este dezinformat de persoanele din anturajul său cu privire la situația din TVR

 

Stelian Tănase"Eu cred ca domnul Victor Ponta este dezinformat de unele persoane din anturajul său, nu cred că primește informațiile cele mai bune despre TVR", a spus Stelian Tănase, într-un scurt interviu pentru Paginademedia.ro, cu privire la recentele declarații ale lui Victor Ponta.

Publicitate

Premierul a declarat astăzi că n-a mai discutat cu Stelian Tănase de când a fost numit în funcția de președinte director-general al TVR și că are o dezamăgire față de el.

"Problema rămâne că din bani publici se realizează un serviciu de proastă calitate, în schimb avem scandaluri. Cineva tot va trebui să facă curăţenie acolo, eu speram că va fi domnul Tănase, aşa mi-a promis. Aşa curăţenie că au mai multe datorii decând a venit domnul Tănase", a mai spus Ponta.

Stelian Tănase, ca răspuns la dezamăgirea lui Victor Ponta:

"Si oamenii politici dezamăgesc, și scriitorii, ca mine dezamăgesc, și vecinii dezamăgesc . Suntem o națiune de dezamagiți. Nu vreau să comentez, e dreptul lui sa fie dezamăgit, nu cred că asta este problema", a spus Tănase.

Reporter Paginademedia.ro: Cum comentați afirmația lui Victor Ponta cu privire la lipsa de măsuri care să aducă economii Televiziunii Române?

Stelian Tănase: "Aș fi făcut mai multe lucruri dacă oamenii lui din Consiliul de Administrație m-ar fi susținut, dar din pacate oamenii din zona Guvernului au blocat activitatea CA. Măsurile utile care ar fi fost necesare nu au putut fi luate. Este motivul pentru care, în urmă cu două săptămâni au vrut să-l vad, dar a refuzat. Pentru că n-am reușit să ne întâlnim a aflat din presă anumite lucruri în ultimele zile. Aș fi preferat să i le comunic direct și să deblocheze CA. Am propus măsuri de reducere și au fost refuzate chiar de oamenii din PSD, am propus măsuri care ar fi adus economii, care, de asemenea, au fost refuzate.

Unii oameni au înțeles că anumite lucruri trebuie să se schimbe, Victor Ponta l-a retras pe domnul Calotă și pentru incompatibilitate. Era clar de ce blochează situația."

Stelian Tănase, despre deblocarea de astăzi în privința grilei de toamnă

"Lucrurile cred că acum se vor îndrepta. Nu cred că drama televiziunii se încheie aici. Nu cred ca avem soluțiile de fond. Așa cum a spus și Victor Ponta trebuie să așteptăm până dupa alegeri."

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Livia Pila, nu stii ce vorbesti. Faptul ca ai frustrari financiare pentru ca nu ai primit o functie / emisiune nu iti da dreptul sa arunci cu laturi in toata lumea. Mi-e mila de tine cand vad ca la fiecare stire despre TVR ai pareri penibile. Rusine.
  • bai fratilor, aveti o obsesie cu concedierea angajatilor. pentru aia care au uitat anul trecut saftoiu a dat afara 700 de oameni, fara niciun criteriu de competenta. dupa aia a constatat ca nu avea masinisti, regizori, sau electricieni suficienti...nu angajatii simpli au furat 200 de milioane de euro, ci directorasii astia de 2 lei in mana cu Consiliul de Administratie. pe aia trebuie sa ii linsati cand ii vedeti.
  • Tanase, Tanase, dar cu cardul acela pe care iei lunar 100 de milioane bani de protocol cum e, snapanule? Dispari, penalule fara caracter si fara coloana vertebrala!
  • Daca ar fi dupa mine as inchide TVR-ul,l-as restructura,as da afara 1/2 din angajatii actuali,nu as mai cere bani de la bugetul de stat,ci as cere ca abonamentul TVR sa fie 10 lei,pentru fiecare televizor detinut in casa,plus inca 10 centi/abonat de la firmele de cablu si as interzice publicitatea la TVR.Iar politicul sa nu aibe ce cauta in TVR!Numai grille aprobate in parlament sau comisiii si comitete de analiza a TVR!I
    !ndependenta totala!!!
  • Am o idee! Inchideti TVR-ul de alegeri nu in primavera. Si asa sunt destule care sa linga si de o parte si de alta. Stelica daca te tine fa asa de alegeri! Acu sa te vad daca re tine....
  • mda, numai ca in timp ce voi scriitori de mana a 3-a si politicini , va dati cu parerea despre cum e treaba cu televiziunea, ca oricum nu aveti habar, mii de oameni nu stiu daca vor mai avea de munca. si asta dupa a cata restructurare a televiziunii. Tanase, inca un experiment de diletantism si lacomie crasa , ca si predecesorul sau. oare cati vor mai urma? cati briganzi din astia infratiti cu gruparile interlope de la govern , vor mai prada televiziunea si tara asta?

Trimite un comentariu