Skip to main content

Stelian Tănase: Grupul de lucru pentu programe a votat grila cu toate emisiunile - Vorbeşte liber, Biziday, Dragoş Pătraru şi Nistorescu

 
Stelian Tănase
Stelian Tănase

Stelian TănaseGrupul de lucru pentru stategia de programe a TVR a votat astăzi în unanimitate grila de programe de toamnă, a declarat pentru Paginademedia.ro Stelian Tănase, preşedintele director-general al TVR.

Publicitate

Este o structură de programe în care se regăsesc toate programele: Vorbeşte liber, Biziday, cu Moise Guran, Starea Naţiei - cu Dragoş Pătraru şi Foc încrucişat cu Cornel Nistorescu, a declarat Stelian Tănase.

Preşedintele TVR a declarat că grupul de lucru care a fost compus din trei membri ai Consiliului de Administraţie şi cinci ai comitetului director a votat propunerea în unanimitate.

"Pasul următor va fi informarea Consiliului de Administraţie, luni, şi apoi, marţi, a Consiliului Naţional al Audiovizualului, dacă ne vor pune pe ordinea de zi.

Dacă nu trecea grila eu demisionam", a declarat Stelian Tănase.

Stelian Tănase: 

"Această dezbatere foarte puternică despre grilă a folosit. Cred că s-au limpezit nişte lucruri în ceea ce priveşte rolul Comitetului Director şi al Consiliului de Administraţie".

Preşedintele televiziunii publice a punctat faptul că "intenţia era de blocare a TVR".

"În acest război sper să crească respectul pentru cei care lucrează în televiziunea publică. Jurnaliştii din TVR sunt trataţi cu dispreţ de către oficialităţi. Am încercat să le redăm demnitatea pe care o merită acestor oameni din TVR. Cât timp eşti de acord cu ei, cu politicienii, nu eşti decât o slugă."

Grupul de lucru s-a întrunit astăzi după ce la începutul săptămânii Consiliul de Administraţie al TVR respinsese grila de programe şi exista riscul ca postul public să revină la ultima grilă aprobată, cea de vară, în care nu se regăseau multe din emisiunile de pe post, precum Biziday, Starea Naţiei şi Vorbeşte liber.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ove ove
    Domnu' Tănase! De când sunteți manager la TVR aveați o singură placă şi anume creşterea taxei. Acum văd că ați mai adăugat în meniu şi presiuni politice.Dl. Ponta v-a cerut două lucruri de bun simț şi anume scăderea pierderilor şi ceva rating. Nu ar trebui oare să lăsați văicăreala şi sa treceți la treabă? Colegii din PRO TV şi Antene fac performanță pe buget mult mai mic decât al vostru. Apropo... Nu e o ruşine să te inspiri de la concurență.
  • Mm Mm
    Exprimare gresita,cum adica "cat timp esti de acord cu ei esti o sluga"?Poti sa fi de acord cateodata cu ei fara sa fi sluga.Bine ca nu l-ati scos pe Patraru,era deja prea de tot sa il zboare pesedistii de la doua televiziuni in numai cateva luni.Va deranja tare acum de alegeri,dar ii deranjeaza si pe ceilalti din opozitie.Spor ii urez.

Trimite un comentariu

sus