Skip to main content

Stelian Tănase: Grupul de lucru pentu programe a votat grila cu toate emisiunile - Vorbește liber, Biziday, Dragoș Pătraru și Nistorescu

 

Stelian TănaseGrupul de lucru pentru stategia de programe a TVR a votat astăzi în unanimitate grila de programe de toamnă, a declarat pentru Paginademedia.ro Stelian Tănase, președintele director-general al TVR.

Publicitate

Este o structură de programe în care se regăsesc toate programele: Vorbește liber, Biziday, cu Moise Guran, Starea Nației - cu Dragoș Pătraru și Foc încrucișat cu Cornel Nistorescu, a declarat Stelian Tănase.

Președintele TVR a declarat că grupul de lucru care a fost compus din trei membri ai Consiliului de Administrație și cinci ai comitetului director a votat propunerea în unanimitate.

"Pasul următor va fi informarea Consiliului de Administrație, luni, și apoi, marți, a Consiliului Național al Audiovizualului, dacă ne vor pune pe ordinea de zi.

Dacă nu trecea grila eu demisionam", a declarat Stelian Tănase.

Stelian Tănase: 

"Această dezbatere foarte puternică despre grilă a folosit. Cred că s-au limpezit niște lucruri în ceea ce privește rolul Comitetului Director și al Consiliului de Administrație".

Președintele televiziunii publice a punctat faptul că "intenția era de blocare a TVR".

"În acest război sper să crească respectul pentru cei care lucrează în televiziunea publică. Jurnaliștii din TVR sunt tratați cu dispreț de către oficialități. Am încercat să le redăm demnitatea pe care o merită acestor oameni din TVR. Cât timp ești de acord cu ei, cu politicienii, nu ești decât o slugă."

Grupul de lucru s-a întrunit astăzi după ce la începutul săptămânii Consiliul de Administrație al TVR respinsese grila de programe și exista riscul ca postul public să revină la ultima grilă aprobată, cea de vară, în care nu se regăseau multe din emisiunile de pe post, precum Biziday, Starea Nației și Vorbește liber.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Domnu' Tănase! De când sunteți manager la TVR aveați o singură placă şi anume creşterea taxei. Acum văd că ați mai adăugat în meniu şi presiuni politice.Dl. Ponta v-a cerut două lucruri de bun simț şi anume scăderea pierderilor şi ceva rating. Nu ar trebui oare să lăsați văicăreala şi sa treceți la treabă? Colegii din PRO TV şi Antene fac performanță pe buget mult mai mic decât al vostru. Apropo... Nu e o ruşine să te inspiri de la concurență.
  • Exprimare gresita,cum adica "cat timp esti de acord cu ei esti o sluga"?Poti sa fi de acord cateodata cu ei fara sa fi sluga.Bine ca nu l-ati scos pe Patraru,era deja prea de tot sa il zboare pesedistii de la doua televiziuni in numai cateva luni.Va deranja tare acum de alegeri,dar ii deranjeaza si pe ceilalti din opozitie.Spor ii urez.

Trimite un comentariu