Skip to main content

Teo ar putea avea rubrici electorale în emisiunea ei. Membrii CNA despre idee: "tabloidizarea" sau "umanizarea" campaniei

 

Macovei la TroKanal D intenționează să introducă în emisiunea "Teo Show" rubrici cu caracter electoral, pe perioada campaniei pentru alegerile prezidențiale.

Publicitate

Reprezentanții postului au venit să ceară un punct de vedere asupra acestei chestiuni membrilor CNA. Reacțiile au fost dintre cele mai diverse.

"Nice try! Ce, acum vrem tabloidizarea campaniei electorale? Din punct-ul meu de vedere este inacceptabil", a spus Lorand Turos.

"CNA mai nou inhibă inventivitatea televiziunilor. Eu aș spune că pot să facă acest lucru, atâta timp cât o fac cu echilibru, ar da o mica notă de umanitate acestei campanii. Eu m-aș bucura să văd așa ceva", a spus, pe de altă parte, Christian Mititelu, un alt membru CNA.

Reprezentanții Kanal D au explicat că formatul emisiunii lui Teo n-ar avea prea mult de suferit, în timpul programului va intra un carton cu "dezbatere electorală", iar după plecarea prezidențiabilului din platou, realizatoara revine la invitații obișnuiți.

"Candidatii intra doar in emisiuni electorale, nu facem o emisiune culinara cu un candidat, nu permite legea. Puteti sa faceti, dar nu în campanie electorala, ceea ce doriti dvs este inacceptabil si din pct-ul de vedere al intererului public si din punct de vedere al legii", a mai spus Lorand Turos.

Pe de altă parte, Monica Gubernat a spus că decizia CNA privind desfășurarea campaniei spune că postul trebuie să transforme toată emisiunea în dezbatere electorală.

Răsvan Popescu, membru CNA:

"Nu o sa dam noi vreo aprobare în prealabil pentru un format, o sa vedem ce vor face si vom analiza. Nu putem sa le spunem ce sa faca nici sa le interzicem"

Cum sună solicitarea adresată CNA de Kanal D:

"Postul de televiziune Kanal D intenționează ca emisiunile electorale (...) să fie radiodifuzate ca "rubrici electorale" în cadrul unor programe ce sunt deja radiodifuzate pe acest post de televiziune. În consecință, aceste emisiuni urmează să nu aibă un caracter electoral de sine stătător, ci să aibă natura unor "rubrici cu conținut electoral" în cadrul emisiunilor preexistente."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Să se ducă, frate, toți candidații și să se facă de râs. Așa cum s-a umplut de ridicol Udrea când a cântat la Kanal D, poate-l vedem și pe Ponta cântând la drâmbă! De ce nu. Ne mai amuzăm și noi. Că de votat oricum nu-i votăm. :)
  • O mare prostie...ce-ar fi sa o pui pe Elena Udrea linga Liviu Guta sau pe Tariceanu linga Andreea Mantea...Oricum, WowBiz-ul deja i-a invitat pe unii candidati, cum ar fi Elena Udrea, Monica Macovei sau Corneliu Vadim Tudor...chiar mi se par deplasate acesteprezente, in campanie...

Trimite un comentariu