Skip to main content

Un nou membru în echipa Serviciul Român de Comedie: Alexandru Papadopol

 
copyright Gabriela Arsenie-Antena1_260914_SRC_0032
copyright Gabriela Arsenie-Antena1_260914_SRC_0032

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_260914_SRC_0032
copyright Gabriela Arsenie-Antena1

Publicitate

“Serviciul Român de Comedie” are un nou membru în echipă, Alexandru Papadopol, actor din telenovelele de la Acasă TV. Show-ul debutează la Antena 1 miercuri, 1 octombrie, de la 20.30, cu două premiere: serialul „Romeo şi Roxeta” şi concursul parodie de talente “Fun Factory”.

„Schimbările noului sezon sunt importante”, spune Toni Grecu, “şi vizează desfăşurarea emisiunii în întregul ei. SRC va deveni în acest sezon talent show de comedie.

Concurenţii vor fi actorii care vor juca diverse personaje, dar şi telespectatorii care vor să intre în joc şi trimit filmuleţe comice făcute de ei pentru a câstiga, la sfârşitul sezonului, titlul de Doctor Humoris Causa şi participarea la una dintre editiile emisiunii. SRC va fi în această toamnă FUN FACTORY.”

Prima ediţie din 1 octombrie va aduce în faţa juriului format din Gina Pistol, Toni Grecu şi guest star-ul permanent din acest sezon, Alexandru Papadopol.

“Concursul se desfăşoară exact după regulile unui consurs de talente, numai că cei care concurează sunt personaje, în timp ce juriul e real”, mai spune Toni Grecu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marius marius
    Acu depinde la ce te uiti . Unii il stiu din filme ..tu din telenovele :)
  • Florin Florin
    Important este ca el este un actor foarte bun. Daca are replici bune, te va face sa razi. Daca nu, el tot va da tot ce are mai bun. Hai sa nu dam in toata lumea care se intampla sa se gaseasca la Antene.
  • geo geo
    Ramasese si asta pe drumuri...si hop la Antene...si unde anume...intr-un format nepotrivit unui individ care a aparut pina acum ca fiind extrem de serios. Poate astia de la Antene inca nu s-au prins ca Papadopol asta nu este la fel de amuzant ca Tociu si Palade, ori Arsinel sau alti clasici ai umorului romanesc aflati inca in viata.
  • CatalinB CatalinB
    e mai cunoscut din telenovele..
  • domnu foto domnu foto
    "actorul din telenovelele de acasa"?ce ziceti de "actorul din Marfa si banii sau Occident"?

Trimite un comentariu

sus