Skip to main content

Un nou membru în echipa Serviciul Român de Comedie: Alexandru Papadopol

 

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_260914_SRC_0032
copyright Gabriela Arsenie-Antena1

Publicitate

“Serviciul Român de Comedie” are un nou membru în echipă, Alexandru Papadopol, actor din telenovelele de la Acasă TV. Show-ul debutează la Antena 1 miercuri, 1 octombrie, de la 20.30, cu două premiere: serialul „Romeo și Roxeta” și concursul parodie de talente “Fun Factory”.

„Schimbările noului sezon sunt importante”, spune Toni Grecu, “și vizează desfășurarea emisiunii în întregul ei. SRC va deveni în acest sezon talent show de comedie.

Concurenții vor fi actorii care vor juca diverse personaje, dar și telespectatorii care vor să intre în joc și trimit filmulețe comice făcute de ei pentru a câstiga, la sfârșitul sezonului, titlul de Doctor Humoris Causa și participarea la una dintre editiile emisiunii. SRC va fi în această toamnă FUN FACTORY.”

Prima ediție din 1 octombrie va aduce în fața juriului format din Gina Pistol, Toni Grecu și guest star-ul permanent din acest sezon, Alexandru Papadopol.

“Concursul se desfășoară exact după regulile unui consurs de talente, numai că cei care concurează sunt personaje, în timp ce juriul e real”, mai spune Toni Grecu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Important este ca el este un actor foarte bun. Daca are replici bune, te va face sa razi. Daca nu, el tot va da tot ce are mai bun. Hai sa nu dam in toata lumea care se intampla sa se gaseasca la Antene.
  • Ramasese si asta pe drumuri...si hop la Antene...si unde anume...intr-un format nepotrivit unui individ care a aparut pina acum ca fiind extrem de serios. Poate astia de la Antene inca nu s-au prins ca Papadopol asta nu este la fel de amuzant ca Tociu si Palade, ori Arsinel sau alti clasici ai umorului romanesc aflati inca in viata.

Trimite un comentariu