Skip to main content

VIDEO. Bărbaţi, purtaţi centura! Cu ce încearcă să-i convingă Luciu, Jojo şi Gina Pistol

 
gina pistol_luciu
gina pistol_luciu

gina pistol_luciu

Publicitate

O campanie semnată de agenţia Publicis la comanda Automobil Club Roman îşi propune să atragă atenţia bărbaţilor asupra nevoii de a purta centura de siguranţă la volan, printr-un mesaj plin de... sâni. Campania a fost lansata online, pe Facebook si Instagram si cuprinde peste 200 de fotografii cu soferite, printre care si cateva vedete, purtand centura de siguranta. Campania se numeşte, în mod sugestiv, Seatbeltb00bing.

De unde a venit iniţiativa? În Romania, mulţi bărbaţi nu îşi cuplează centura de siguranţă când se urcă la volan: 6 din 10 conducători auto nu poartă centura de siguranţă, barbatii au cu 77% mai multe sanse de a-si pierde viata intr-un accident auto decat femeile, si anual, de trei ori mai multi barbati decat femei isi pierd viata in accidente auto, se anunţă într-un comunicat.

Scopul campaniei este să facă purtatul centurii de siguranţă un fenomen greu de ignorat în mediul online, schimbând astfel un comportament offline periculos.

Cum?
Doamnele trebuie sa îşi facă poze în timp ce poarta centura de siguranţă şi să le posteze pe Instagram sau Facebook cu hashtagul #seatbeltb00bing (cu doi de zero).

Filmul campaniei, în continuare:

?list=UUK8SnDs4vzXoMUstvMqBRew

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus