Skip to main content

VIDEO - SpotON. Ion Rațiu, Octavian Paler și Martin Luther King, într-un teaser pe Antena 1: Mai există libertate de exprimare?

 

ion radiu

Publicitate

Înregistrări cu Ion Rațiu, Martin Luther King și Octavian Paler în care vorbesc despre libertatea presei și despre democrație sunt folosite într-o campanie teaser, difuzată pe Antena 1 și pe Antena 3.

Campania îl prezintă pe Ion Rațiu vorbind despre viziunea sa asupra democrației: „Chintesența democrației se poate exprima într-o singură frază: Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine”. „Mai caută cineva dreptatea în România?”, este întrebarea care apare pe ecran în finalul spotului, urmată de o dată: 25 septembrie.

Un alt spot îl prezintă de Martin Luther King ținând un discurs despre libertatea de exprimare și despre libertatea presei. „Undeva am citit, despre libertatea de exprimare. Undeva am citit despre libertatea presei”, sunt cuvintele lui Martin Luther King. În finalul spotului apare mesajul: „Mai există libertate de exprimare?”

În continuare, spoturile obținute cu sprijinul AlfaCont:

Teaser Antena 1 - Ion Rațiu

Teaser 2 - Martin Luther King

Teaser 3 - Octavian Paler

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutățile publicitare ale ultimelor zile. Secțiunea Paginademedia - SpotON este realizată cu susținerea companiei de monitorizare AlfaCont.

Cosmin Seleși este vedetă în campania Freesat, serviciu de televiziune prin satelit. „Vrei ceva mai ieftin? Uită-te pe geam!”.

FreeSat - Seleși

Garnier

Orange

Vodafone

Allianz Țiriac

Lay`s

Star Pufuleți

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • "Teaser". "fill" etc, n-ar fi bine sa mai vorbiti si romaneste daca va adresati publicului din Romania? Sau aceste stiri sunt numai pentru cercul dvs. profesional..

Trimite un comentariu