Skip to main content

VIDEO - SpotON. Vedetele mai multor posturi, în campania Telekom. Andi Moisescu, Busu, Simona Gherghe, Teo și Mihai Găinușă, printre nume

 

andi moisescu_telekom

Publicitate

Campania de rebranding Romtelecom și Cosmoste în Telekom a început în forță. Peste 30 de spoturi noi a avut compania numai în ziua de duminică, potrivit monitorizării companiei AlfaCont. Florin Busuioc, Andi Moisescu, Simona Gherghe, Teo, Mihai Găinușă și Cabral sunt doar câteva dintre numele cooptate în campanie.

Pro TV, Antena 1, TVR 1, Realitatea TV, Kanal D și Prima TV sunt posturile care au vedete în campania de rebranding a operatorului telecom.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva dintre cele peste 30 de reclame lasate pe TV de Telekom în ultimele zile. Spoturile sunt obținute cu susținerea AlfaCont.

Telekom - Sandra Stoicescu

Mihai Morar

Simona Gherghe

Mihai Găinușă

Iuliana Tudor

Cabral

Andi Moisescu

Gabriela Cristea

Florin Busuioc

Teo

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Cu banii pe care i-au dat vedetelor mai bine bagau fibra optica si mareau viteza la net. Abonatii apreciaza mai mult calitatea serviciilor decat vedetele care ii promoveaza.
  • Poti sa angajezi 1000 de vedete. Ele nu vor micsora pretul abonamentelor, nu vor mari viteza net-ului, nu vor imbunatati calitatea imaginii la tv. La ce bun?
  • Mi se pare mult mai buna strategia UPC care a semnat cu Chivu insa pe termen lung. Un filmulet cu o vedeta daca nu are continuitate nu are cine stie ce impact. Aia la UPC au construit un miniserial 'Viata cu 3 fete'.
  • Asta a fost cadoul celor de la Telekom ca sa nu se supere restul prea tare. Probabil au sarit cei de la Antene cu un "vrem si noi" ca prea au dat reclame cu vedete PRO. Un pic de santaj si altele, perfect normale la noi in media.
  • Au bagat o groaza de milioane in rebrandingul asta si au scrantit-o cand au lansat noile oferte. Scumpe si prost configurate.
  • Pentru o campanie atat de unitara, pana la cel mai mic amanunt, spoturile astea difera atat de mult la calitatea realizarii, pacat ca sunt facute de fiecare TV in parte. Daca tot n-a putut sa le faca Telekom, mai bine erau facute toate cu PRO.

Trimite un comentariu