Skip to main content

Ziarele religioase, peste cele de calitate, dar cu vânzări aproape exclusiv din abonamente

 

ziarul lumina - foto basilica

Publicitate

Cele două publicații ale Patriarhiei Române, un cotidian și un săptămânal, stau mai bine în vânzări decât cele mai multe ziare centrale. Acestea sunt depășite doar de tabloide și de Gazeta Sporturilor

Astfel, în perioada aprilie - iunie, Ziarul Lumina a avut vânzări medii de 21.800 de exemplare pe apariție. Interesant este că grosul vânzărilor vine din abonamente, doar câteva zeci de exemplare provenind din vânzările „la bucată”.

Pe de altă parte, Lumina de Duminică a avut în perioada amintită vânzări de 21.700 de copii pe apariție, potrivit celor mai recente date publicate de Biroul Român de Audit Transmedia. În acest caz vânzările sunt provenite exclusiv din abonamente.

Vânzările ziarelor religioase în perioada aprilie - iunie

PUBLICATII RELIGIOASE   Editor   Media vanzarilor in perioada aprilie - iunie 2014  
Ziarul Lumina Patriarhia Romana 21.800
Lumina de duminica Patriarhia Romana 21.700
 

Sursa cifrelor: Biroul Român de Audit Transmedia

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu sunt mizerii, sunt superstitii din evul mediu tiparite in zilele noastre. In orice caz, este incorect spus "ziare religioase" S-ar incadra mai bine la rubrica letopiseturi, sau hrisoave .. hellooooooooo.... buna dimineata :)
  • Abonamente pe care BOR le baga pe gat fortat institutiilor de stat. Altfel, nici BOR S.R.L nu ar cumpara ziarul Lumina :)))))

Trimite un comentariu