Skip to main content

Ziarul Adevărul lansează campania "Alege Preşedintele"

 
Adevarul Alege presedinte
Adevarul Alege presedinte

Adevarul Alege presedinteZiarul “Adevărul” lansează campania electorală pentru alegerea preşedintelui României, printr-o serie de interviuri cu cel mai bine plasaţi candidaţi la cea mai importantă funcţie în stat.

Publicitate

Pe parcursul a două luni, cele mai importante alegeri din România sunt reflectate în detaliu de ziarul „Adevărul” şi pe secţiunea interactivă alegepresedintele.adevarul.ro.

"Biografii detaliate ale canditaţilor principali, detalii ascunse din CV-urile acestora dar şi cine sunt oamenii care îi ajută pe politicieni în campania electorală, toate acestea le aflăm din ziarul “Adevărul”, din interviurile Adevărul Live şi din secţiunea dedicată alegepresedintele.adevarul.ro", potrivit unui comunicat de presă deţinut de Cristian Burci.

Corespondenţii Adevărul vor dezvălui printr-o hartă interactivă ce ar face cetăţeanul obişnuit dacă ar fi pentru o oră Preşedinte.

La startul campaniei electorale, “Adevărul” va ţine un jurnal de campanie. Zilnic, oră de oră, cititorii vor fi la curent cu evoluţia fiecărui candidat. Apariţiile televizate ale candidaţilor vor fi comentate de către echipa de bloggeri specialişti.

Mai mult, sub îndemnul “Votează curat”, “Adevărul” analizează efectele mitei din 2012 şi realizează o serie de reportaje pentru a vedea dacă mita electorală a schimbat vieţile oamenilor de la sate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus