Skip to main content

Ziarul Adevărul lansează campania "Alege Președintele"

 

Adevarul Alege presedinteZiarul “Adevărul” lansează campania electorală pentru alegerea președintelui României, printr-o serie de interviuri cu cel mai bine plasaţi candidaţi la cea mai importantă funcţie în stat.

Publicitate

Pe parcursul a două luni, cele mai importante alegeri din România sunt reflectate în detaliu de ziarul „Adevărul” şi pe secțiunea interactivă alegepresedintele.adevarul.ro.

"Biografii detaliate ale canditaților principali, detalii ascunse din CV-urile acestora dar și cine sunt oamenii care îi ajută pe politicieni în campania electorală, toate acestea le aflăm din ziarul “Adevărul”, din interviurile Adevărul Live și din secțiunea dedicată alegepresedintele.adevarul.ro", potrivit unui comunicat de presă deținut de Cristian Burci.

Corespondenții Adevărul vor dezvălui printr-o hartă interactivă ce ar face cetățeanul obișnuit dacă ar fi pentru o oră Președinte.

La startul campaniei electorale, “Adevărul” va ține un jurnal de campanie. Zilnic, oră de oră, cititorii vor fi la curent cu evoluția fiecărui candidat. Aparițiile televizate ale candidaților vor fi comentate de către echipa de bloggeri specialiști.

Mai mult, sub îndemnul “Votează curat”, “Adevărul” analizează efectele mitei din 2012 și realizează o serie de reportaje pentru a vedea dacă mita electorală a schimbat viețile oamenilor de la sate.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu