Skip to main content

Neptun TV, postul local înființat de Radu Mazăre, vrea studio la București. CNA l-a autorizat

 
 Neptun TV, postul local înființat de Radu Mazăre, vrea studio la București. CNA l-a autorizat
Neptun TV

Neptun TVNeptun TV din Constanța, stația de televiziune fondată de Mihai Cârciog (fondatorul ziarului Evenimentul Zilei) și susținută de Radu Mazăre, vrea să extindă și în București și să devină post de știri într-un an de zile, potrivit unei declarații făcute de Valeriu Mereuță, administratorul şi directorul general al Soti Cable Neptun.

Publicitate

Societatea care operează postul Neptun TV a solicitat CNA eliberarea unei noi licențe audiovizuale pentru București, autorizare unui studio secundar în Capitală, dar pe licența din Constanța, și modificarea licenței televiziunii din Constanța (cu difuzare terestră și prin satelit). Toate aceste solicitări au fost aprobate astări de CNA.

"Va veni o vreme când Neptun TV va deveni Neptun TV București, nu Constanța. Va rămâne un Neptun TV exclusiv pentru bucureșteni, într-un orizont de timp de un an", a declarat Mereuță în fața membrilor CNA.

El a precizat că Neptun TV Bucureşti va difuza "cinci buletine informative pe zi, care nu sunt limitate numai la informaţii generale, ci la absolut orice se întâmplă în Bucureşti".

Neptun TV s-a lansat pe 29 iunie 1995, fiind înfiinţată de Radu Mazăre, actualul primar al oraşului Constanţa. Potrivit presei locale, Neptun TV ar fi controlată şi în prezent, indirect, de Radu Mazăre.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Asta ne mai trebuia,alta Televiziune de stiri psd-ita,dupa ce Prosteste toata Constanta nenea mazare are de gand sa prosteasca toata tara.
  • Destul de ambiguu, In titlu se precizeaza faptul ca Radu Mazare a infiintat postul, iar in Lead "stația de televiziune fondată de Mihai Cârciog". Apoi, ca e sustinuta de Radu Mazare.

Trimite un comentariu