Skip to main content

A doua şedinţă CNA din această săptămână, anulată din cauza absenteismului membrilor

 
valentin-jucan-razvan-chirita (1)
valentin-jucan-razvan-chirita (1)

Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriţă
Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriţă

Publicitate

Şedinţa CNA de mâine, care ar fi trebuit să fie condusă de Alexandru Jucan, nu va avea loc pentru că Valentin Jucan a intrat "brusc" în concediu, potrivit Narcisei Iorga, un alt membru CNA.

În şedinţa CNA de mâine, forul ar fi putut să rezolve plângerile DNA şi CSM faţă de Antena 3, care au fost introduse de Narcisa Iorga pe ordinea de zi a primei şedinţe din această săptămână. Şedinţa de marţi pe care ar fi trebuit să o prezideze Narcisa Iorga a fost suspendată din lipsă de cvorum.

"Valentin Alexandru Jucan nu îşi asumă conducerea şedinţei publice de mâine a CNA. Brusc, şi-a luat concediu pentru mâine, după ce ieri era în prima zi de lucru ulterioară altor două săptămâni de concediu. Patentul aparţine unora din majoritatea decizională a CNA şi e aplicat atunci când vor să blocheze discuţiile pe teme sensibile", a scris Narcisa Iorga, pe pagina sa de Facebook.

Ieri, şefa CNA, Laura Georescu, şi membrul Christian Mititelu au blocat prin absenţă şedinta de ieri a Consiliului, în care erau programate spre dezbatere reclamatii de la DNA, Laura Codruta Kovesi, CSM si telespectatori la adresa postului Antena 3.

Potrivit Narcisei Iorga, “reclamaţiile DNA, a procurorului şef Laura Codruţa Kovesi, a CSM si ale mai multor telespectatori, care zac din luna iunie prin sertarele CNA sunt, in opinia mea, motivul pentru care Laura Georgescu, presedintele CNA, si cel mai fidel sustinator al comportamentului sau, fostul director BBC Romania, Christian Mititelu au chiulit astazi de la sedinta public a Consiliului. ”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus