Skip to main content

A doua ședință CNA din această săptămână, anulată din cauza absenteismului membrilor

 
A doua ședință CNA din această săptămână, anulată din cauza absenteismului membrilor
valentin-jucan-razvan-chirita (1)

Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriță
Sursa foto: Mediafax Foto, Răzvan Chiriță

Publicitate

Ședința CNA de mâine, care ar fi trebuit să fie condusă de Alexandru Jucan, nu va avea loc pentru că Valentin Jucan a intrat "brusc" în concediu, potrivit Narcisei Iorga, un alt membru CNA.

În ședința CNA de mâine, forul ar fi putut să rezolve plângerile DNA și CSM față de Antena 3, care au fost introduse de Narcisa Iorga pe ordinea de zi a primei ședințe din această săptămână. Ședința de marți pe care ar fi trebuit să o prezideze Narcisa Iorga a fost suspendată din lipsă de cvorum.

"Valentin Alexandru Jucan nu își asumă conducerea ședinței publice de mâine a CNA. Brusc, și-a luat concediu pentru mâine, după ce ieri era în prima zi de lucru ulterioară altor două săptămâni de concediu. Patentul aparține unora din majoritatea decizională a CNA și e aplicat atunci când vor să blocheze discuțiile pe teme sensibile", a scris Narcisa Iorga, pe pagina sa de Facebook.

Ieri, șefa CNA, Laura Georescu, și membrul Christian Mititelu au blocat prin absență ședinta de ieri a Consiliului, în care erau programate spre dezbatere reclamatii de la DNA, Laura Codruta Kovesi, CSM si telespectatori la adresa postului Antena 3.

Potrivit Narcisei Iorga, “reclamațiile DNA, a procurorului șef Laura Codruța Kovesi, a CSM si ale mai multor telespectatori, care zac din luna iunie prin sertarele CNA sunt, in opinia mea, motivul pentru care Laura Georgescu, presedintele CNA, si cel mai fidel sustinator al comportamentului sau, fostul director BBC Romania, Christian Mititelu au chiulit astazi de la sedinta public a Consiliului. ”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu