Skip to main content

Actriţa Rozalia Rus de la TVR Cluj a murit. Cuplul Rozi şi Rabă îi înveselea pe telespectatori cu ”Ştirile de sâmbătă asta”, în anii '90

 
Rozalia Rus
Rozalia Rus

Rozalia Rus
Foto: Cancan.ro

Publicitate

Rozalia Rus, cunoscută mai bine după numele de Rozi, a devenit cunoscută prin emisiunea de divertisment “Stirile de sambata asta”, un show de succes din anii 90.

Rozalia Rus s-a stins din viaţă în noaptea de luni spre marţi, anunţă TVR Cluj.

”Azi noapte colega noastră Rozalia Rus a plecat la ceruri să îi distreze pe îngeri. Rozi, odihneşte-te în pace!”, scriu colegii de la Televiziunea Publică, într-o postare publică.

Rozalia Rus a fost casieră la TVR Cluj şi a fost recrutată în echipa de la ”Stirile de sambata asta” de către Ovidiu Uscat şi Constantin Trofin. Cuplul Rozi şi Rabă a făcut senzaţie în anii 90 în România, iar glumele celor doi au fost urmărite în fiecare sâmbătă la TVR.

Emisiunea a fost difuzată iniţial de TVR Cluj, dar apoi a fost preluată de postul naţional.

https://www.youtube.com/watch?v=ozm_P1x8bZg#t=161

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Thor Thor
    "În fiecare sâmbătă" nu a fost niciodată. Inițial, "Știrile de sâmbăta asta" s-a difuzat, într-adevăr, sâmbăta, dar o dată sau de două ori pe lună (alternativ cu o emisiune care se numea "Careul cu 5 Ași" sau așa ceva). Ulterior a apărut "Surprize, Surprize", iar "Știrile..." s-a mutat vinerea. Asta până prin 2000, când emisiunea a luat o pauză cu ocazia fenomenului bingo (Uscat prezenta Național TV Bingo Liberty de la Oradea). Când s-a stins și treaba cu bingo, "Știrile..." a revenit, dar duminica (2000-2001, până în 2002 când s-au dus la Antena 1 - „Canal TV”).

    Vestea despre dispariția Rozaliei m-a întristat... Chiar în serile trecute revedeam cu plăcere emisiunile de pe youtube. Sunt câteva ore bune acolo pe care le-a postat un om de bine, căruia îi mulțumesc!
  • ștefan ștefan
    Emisiunea arulat și Vinerea și duminica și arulat cam pînă prin 2002 dacă nu mă înșel.

Trimite un comentariu

sus