Skip to main content

Andrei Iovu, coordonatorul Harper's Bazaar, este noul redactor-șef Esquire. El îl înlocuiește pe Radu Coman

 

IovuBurda Media București anunță că, începând din luna noiembrie, are un nou redactor-șef pentru revista Esquire, în persoana lui Andrei Iovu, care va coordona de acum înainte realizarea conținutului editorial al publicației. Iovu îl înlocuiește pe Radu Coman, care a demisionat în vara acestui an.

Publicitate

Activitatea editorială a lui Andrei Iovu se completează astfel și, la pozitiția de redactor-șef al revistei Harper’s Bazaar, se adaugă cea de redactor-șef al revistei Esquire.

Începand cu luna noiembrie, Andrei Iovu va coordona ambele echipe editoriale Harper’s Bazaar și Esquire.

Noua ediție Harper’s Bazaar este acum la orice punct de difuzare a presei. Următoarea ediție Esquire va apărea pe 2 decembrie.

CONTEXT. Reamintim că la jumătatea lunii august, Publisher și Director Editorial al diviziei revistelor pentru bărbați și traveler precum și redactor-șef al revistei Esquire, Radu Coman, a decis să părăsească compania Burda Media București, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Motivele retragerii lui Radu Coman din Burda Media Bucuresti sunt de ordin personal și nu vor afecta publicațiile pe care acesta le-a condus, spun reprezentanții companiei.

Despre Burda

Burda International GmbH este activă pe 20 de piete, publică în prezent peste 230 de reviste și oferă un număr mare de servicii media digitale.

Burda International GmbH este un publisher de marcă în Europa Centrala și de Est, cu o extindere rapidă și pe piețele din Asia. Peste 2.400 de oameni lucrează pentru Burda International.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu