Skip to main content

Realitatea Media renunță la serviciile agenției lui Cristian Burci. Rareș Bogdan: "trebuiau să plătească 200.000 de euro""

 

logo realitatea 2

Publicitate

ACTUALIZARE: Rareș Bogdan, director editorial Realitatea.net, a declarat pentru Paginademedia.ro că regia lui Cristian Burci trebuia să plătească 200.000 de euro la semnarea contractului. Ce spune Rareș Bogdan, în articol.

SC Realitatea Media SA anunță întreruperea colaborării cu Agenția Grafitti Blue SRL, începând cu 1 octombrie, pentru vânzarea de publicicitate pe site-ul realitatea.net.

Compania controlată de Cristian Burci administra portofoliile de publicitate ale mai multor site-uri, printre care primatv.ro, realitatea.net, playtech.ro și lyla.ro.

Motivul denunțării contractului îl constituie neîndeplinerea obligațiilor ce îi reveneau agenției, prin neplata ratelor prevăzute prin contract. Vânzarea spațiilor de publicitate de pe realitatea.net se va face prin regia proprie.

Rareș Bogdan, director editorial Realitatea.net, a declarat pentru Paginademedia.ro că regia lui Cristian Burci trebuia să plătească 200.000 de euro către Realitatea Media.

Rareș Bogdan,director editorial Realitatea.net, pentru Paginademedia.ro:

"Pentru început, trebuiau să ne dea 200.000 de euro, la semnarea contractului. Constractul s-a semnat acum o lună, dar nu au făcut nicio plată. Contractul total era pe un an și patru luni, pentru 1,07 milioane de euro, dintre care 200.000 la semnarea contractului. Acum urma încă o rată.

Mie îmi pare rău. Sunt amic cu Cristian Burci, dar aici este vorba de business. Vom rămâne amici"

Cine se va cupa de vânzare site-ului realitatea.net? "O vom face noi, direct", a declarat Rareș Bogdan.

CONTEXT. Colaborarea dintre firma lui Burci și Realitatea Media a durat doar o lună, începând cu 1 septembrie, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Graffiti Blue este o agenție parte a grupului BBDO, controlat de omul de afaceri Cristian Burci și condusă de Ștefan Onică.

Până la 1 septembrie, publicitatea de pe Realiatatea.net a fost gestionată de firma lui Dragoș Stanca, Q2M Interactive Advertising (companie care, în iulie 2012, a fuzionat cu rețeaua internațională ThinkDigital).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • V-aţi furat hoţ pe hoţ! Sau cu alte cuvinte: hoţii strigă hoţul!
    Dar angajaţilor pe care i-aţi dat afară de la Realitea şi nu le-aţi mai plătit ultimele salarii, nu le plângeţi de milă, hoţilor?
    Foarte bine v-a făcut Burci!

    PS. M-aş mira ca Guşă şi Rareş Bogdan să nu-şi fi luat salariul! Altfel nu-mi explic de ce angajaţii nu şi-au primit banii!
  • Ce nu inteleg eu, este în ce calitate vorbeste Rares Bogdan. Omul e realizator de emisiuni si director de marketing simultan, ca nu pricep. Poate mă lămurește autorul articolului.
  • Un pacalici i-a dat teapa altui pacalici. Burci vs Gusa 1-0. Simplu! Ce te faci insa ca se aude ca oamenii de la Realitatea Tv nu si-au luat salariile ieri si nici azi?! Asa o fi?

Trimite un comentariu