Skip to main content

AUDIENȚE. Joia Pro TV. Postul a fost pe primul loc și cu Las Fierbinți, dar și pe intervalul Next Star și Suleyman

 

las fierbinti

Publicitate

Seara de joi a fost dominată de Pro TV. Postul de televiziune a fost pe prima poziție în topurile de audiență pe toate intervalele principale: atât pe Las Fierbinți, cât și pe intersecția Pro TV cu Suleyman Magnificul și cu Next Star.

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele, pe fiecare dintre aceste intervale:

Las Fierbinți, aproape două milioane de români pe minut

Serialul Las Fierbinți a fost difuzat între 20.30 și 22.30. Pe acest interval, Pro TV a avut o medie de aproape două milioane de telespectatori pe minut, dintre care 940.000 din orașe. Pe targetul comercial, audiența serialului a fost dublă, în comparație cu Antena 1, care difuza Next Star.

Audiența a fost peste săptămâna trecută, când Digi difuza meciul Steaua – Rio Ave.

Audiența posturilor TV joi, 30 octombrie, pe intervalul serialului Las Fierbinți (click pentru a mări)

Audiente Las Fierbinti 30 octombrie

Pro TV, peste două milioane de români media pe intersecția cu Suleyman

Serialul Suleyman Magnificul, de pe Kanal D, a început la 20.00 și s-a terminat la 22.15. A fost urmărit de 1,2 milioane de români pe minut. La nivel național, a fost după Pro TV (peste două milioane de telespectatori) și după Antena 1 (la diferență de 20.000 de telespectatori).

La orașe, Suleyman a fost pe poziția a doua, după Pro TV.

Audiența posturilor TV joi, 30 octombrie, pe intervalul serialului Suleyman Magnificul (click pentru a mări)

Audiente Suleyman 30 octombrie

Next Star, cea mai lungă emisiune a serii, după Pro TV

Ca în fiecare joi, cea mai lungă emisiune este Next Star. Programul prezentat de Dan Negru pe Antena 1 începe la 20.30 și se întinde pe trei ore.
Media de aseară: 1,33 milioane de români, dintre care 720.000 din orașe. A fost pe locul doi, după Pro TV, pe toate targeturile.

Audiența posturilor TV joi, 30 octombrie, pe intervalul emisiunii Next Star (click pentru a mări)

Audiente Next Star 30 octombrie

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • La ce imaginatie au antenistii, nici nu vreau sa ma gandesc ce redenumire ii va da, daca ii va da... Oare daca i-ar schimba numele in "ProANTENA NEWS" ar avea mai mult succes la audienta ? :)) ...oricum, o sa patentez acest nume, ca sa nu le vina vreo idee :))
  • prietene, daca nu ai avut contact cu viata de la tara nu ai cum sa intelegi filmul...... din fata blocului nu ai cum sa il intelegi
  • Daca ar fi sa fie asa , ar trebui redenumita si Antena 1 , probabil ca Antena DinRect sau CapatosTV ar fi cele mai caracteristice variante , dar din pacate tot pe locurile 3-4 ar fi , la audiente , pentru ca e condusa de cine e condusa.

    P.S. : Se aud zvonuri de rebranding si la antena 3 , dar dupa alegeri ... in functie de rezultate ...
  • Mai bine i-ar schimba numele in "Las PRO TV" :) ...dar daca ma gandesc mai bine, ar putea sa se intituleze si "Buruiana Ofilita" ca tot ar fi pe primul loc la audienta, in mare parte, cam 90%, datorita ca ruleaza unde ruleaza...
  • Dintre toate productiile PRO TV-ului acest serial cred ca este singurul la care nu m-am uitat. Il consider cel mai slab serial,cu toate acestea,fiind ca este vorba de PRO TV ,o multime de oameni se uita...Acest efect de turma este de neinteles.
  • Felicitari ProTV! Las Fierbinti este cel mai bun serial romanesc din toate timpurile! Romanii s-au saturat de suleyman si de porcaria de next star. Audientele next star si suleyman sunt mult mai slabe fata de toamna lui 2013. ProTV sterge pe jos in prime time 7 din 7 zile cu antenuta 1 si kanalul, pe targetul comercial.

Trimite un comentariu