Skip to main content

AUDIENȚELE PAMFLETARILOR. Dragoș Pătraru s-a apropiat de Banciu în prima lună la TVR. Badea, audiența aproape dublă

 

Dragos Patraru

Publicitate

ONE MAN SHOW-URILE DE NOAPTE. Cum s-au descurcat, în septembrie, cei trei "one man show" Mircea Badea, Radu Banciu și Dragoș Pătraru? Cea mai urmărită emisiune a fost În gura presei (Antena 3), cu Mircea Badea, cu audiențe medii mult mai mari decât ale celorlalți "pamfletari".

Starea Nației a lui Dragoș Pătraru a făcut audiențe mai mici în prima lună la TVR, în comparație cu ratingurile de pe vremea când activa la România TV. Cu toate acestea, emisiunea Starea Nației, prezentată ca una de "divertisment", a fost destul de aproape, ca medie, de Lumea lui Banciu de la B1 TV.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audiența celor trei emisiuni one man show de noapte:

Emisiunea lui Mircea Badea, În gura presei, a avut, pe Antena 3, în prima lună de toamnă, o medie de 253.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban. Emisiunea este marcată la început ca un „pamflet”.

Locul doi este al emisiunii Lumea lui Banciu, cea care se afla pe locul trei când Pătraru făcea emisiune la România TV. Emisiunea (tot pamflet) a lui Banciu a avut luna trecută o medie de 143.000 de telespectatori.

Aproape de el s-a situat Starea Nației a lui Dragoș Pătraru, emisiune promovată sub titulatura de divertisment. Producția de pe TVR 1 a avut o medie de 137.000 de telespectatori.

Audiența emisiunilor-pamflet, în luna SEPTEMBRIE, la nivel URBAN:

Emisiune   Post   Nr persoane   RTG%  
In gura presei Antena 3 253.000 2,5
Lumea lui Banciu B1 TV 143.000 1,4
Starea Natiei TVR 137.000 1,4

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu