Skip to main content

AUDIENŢELE PAMFLETARILOR. Dragoş Pătraru s-a apropiat de Banciu în prima lună la TVR. Badea, audienţa aproape dublă

 

Dragos Patraru

Publicitate

ONE MAN SHOW-URILE DE NOAPTE. Cum s-au descurcat, în septembrie, cei trei "one man show" Mircea Badea, Radu Banciu şi Dragoş Pătraru? Cea mai urmărită emisiune a fost În gura presei (Antena 3), cu Mircea Badea, cu audienţe medii mult mai mari decât ale celorlalţi "pamfletari".

Starea Naţiei a lui Dragoş Pătraru a făcut audienţe mai mici în prima lună la TVR, în comparaţie cu ratingurile de pe vremea când activa la România TV. Cu toate acestea, emisiunea Starea Naţiei, prezentată ca una de "divertisment", a fost destul de aproape, ca medie, de Lumea lui Banciu de la B1 TV.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa celor trei emisiuni one man show de noapte:

Emisiunea lui Mircea Badea, În gura presei, a avut, pe Antena 3, în prima lună de toamnă, o medie de 253.000 de telespectatori pe minut, în mediul urban. Emisiunea este marcată la început ca un „pamflet”.

Locul doi este al emisiunii Lumea lui Banciu, cea care se afla pe locul trei când Pătraru făcea emisiune la România TV. Emisiunea (tot pamflet) a lui Banciu a avut luna trecută o medie de 143.000 de telespectatori.

Aproape de el s-a situat Starea Naţiei a lui Dragoş Pătraru, emisiune promovată sub titulatura de divertisment. Producţia de pe TVR 1 a avut o medie de 137.000 de telespectatori.

Audienţa emisiunilor-pamflet, în luna SEPTEMBRIE, la nivel URBAN:

Emisiune Post Nr persoane RTG%
In gura presei Antena 3 253.000 2,5
Lumea lui Banciu B1 TV 143.000 1,4
Starea Natiei TVR 137.000 1,4

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tibi tibi
    back to rromanika TV !
  • david Cc david Cc
    Where ... ?!
  • Mm Mm
    Go Patraru!

Trimite un comentariu

sus