Skip to main content

Audiențele unei seri în care s-au luptat Las Fierbinți, Suleyman, Next Star și meciul Stelei. Las Fierbinți, programul serii

 

las fierbinti

Publicitate

Serialul Las Fierbinți, de pe Pro TV, a fost programul serii de ieri, când s-au bătut pentru audiențe Next Star (Antena 1), Suleyman (Kanal D) și meciul Steaua – Rio Ave (dat de Dolce Sport și de Digi).

Paginademedia.ro vă prezintă audiențele unei seri în care nu au lipsit schimbările de clasamente.

Ce s-a întâmplat pe fiecare interval?

1. Suleyman Magnificul. A început la 20.00. Pe intervalul serialului, Kanal D a fost pe locul doi între posturile monitorizate.

2. Meciul Steaua – Rio Ave. Pe intervalul meciului (20.00-21.55) se observă audiențe mari la categoria Alții (unde sunt incluse toate posturile nemonitorizate, inclusive Digi Sport, care a difuzat meciul). Partida a fost și pe Dolce, unde a adunat 420.000 de români.

3. Las Fierbinți. A fost programul cu cea mai mare audiență a serii (aproape două milioane de români). Locul 1 pe interval pe toate targeturile.

4. Next Star. Show-ul de pe Antena 1 a început la 20.30 și s-a terminat cu o oră mai târziu decât celelalte programe. A recuperat astfel audiență și a reușit la orașe să fie pe prima poziție între posturile monitorizate.

Cifrele, detaliat:

Suleyman Magnificul și meciul de fotbal au început la ora 20.00. Pe intervalul serialului, Kanal D a scos o medie de 1,14 milioane de români. A stat mai bine în top pe național și la orașe, dar veriga slabă este targetul comercial.

Audiența posturilor TV joi, 23 octombrie, pe intervalul serialului Suleyman Magnificul (click pentru a mări)

Audiente 23 octombrie Suleyman

Meciul de fotbal a ridicat audiența categoriei Alții, (unde sunt incluse toate posturile nemonitorizate, inclusive Digi Sport, care a difuzat meciul). Nu se poate spune însă câți români s-au uitat pe Digi și câți pe alte canale neincluse în măsurători.
Partida a fost dată și de Dolce, post măsurat, și a făcut o audiență medie de 420.000 de români pe minut, dintre care 160.000 din orașe. Postul a fost pe locul șase la nivel național.

Audiența posturilor TV joi, 23 octombrie, pe intervalul meciului de fotbal Steaua – Rio Ave (click pentru a mări)

Audiente 23 octombrie Steaua

Las Fierbinți a fost programul cu cea mai mare audiență din seara de joi. Media: 1,93 milioane de români pe minut, dintre care 820.000 din orașe. A fost pe prima poziție între posturile monitorizate (la orașe, pe prima poziție figurează categoria Alții, care include mai multe canale).

Audiența posturilor TV joi, 23 octombrie, pe intervalul serialului Las Fierbinți (click pentru a mări)

Audiente 23 octombrie Las Fierbinti

Next Star a început la 20.30 și s-a terminat la 23.30, cu o oră mai târziu decât Las Fierbinți. În ora în plus, emisiunea de pe Antena 1 a mai recuperat din audiență în fața Pro TV, mai ales la nivel urban. Astfel, la orașe, emisiunea prezentată de Dan Negru a scos pe tot intervalul o medie peste Pro TV. A rămas însă după Pro TV la nivelul întregii țări și pe targetul comercial.

Audiența posturilor TV joi, 23 octombrie, pe intervalul emisiunii Next Star (click pentru a mări)

Audiente 23 octombrie Next Star

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Mi se pare lamentabila abordarea voastra in ceea ce priveste un serial. Am citit pareri adiacente absurdului. Vezi Doamne...un serial pentru tarani cu tarani...e ca si cum la familia Bundy ar trebui sa se uite doar famiile cu 4 membri, 2 vecini haotici si eventual un caine. Serialul este o exagerare a mediului nostru rural transpusa intr-o varianta comica si cu dialoguri spumoase. Ingrijorator mi se pare doar faptul ca unii dintre voi nu inteleg niste glume in aparenta banale, dar care au substrat extrem de interesant. Sunt treceri spectaculoase, comic de situatie...serialul este complet. Sa-i denigrezi pe telespectatorii fideli te invinovateste pe tine, invariabil.
  • Uiti ca intre meciul Stelei si Las Fierbinti nu exista nici o diferenta in materie de meltenism si prostie? Unul care se uita la meciul cu Steaua nu e mai inteligent decat unul care se uita la Las Fierbinti. Iar unul care se uita la unul din astea doua mentionate nu e mai inteligent decat un copil de clasa I.
  • Porcaria de Las Fierbinti a batut meciul Stelei...mai ales in mediul rural...Niste tarani, ce poti sa le ceri...daca atit ii duce capul...
  • sansa antenei 1 este ca are emisiunile foarte lungi din aceasta cauza mai recupereaza teren in fata pro .altfel locul 4

Trimite un comentariu