Skip to main content

CAMPANIE. TVR 1 va difuza 38 de ediţii ale emisiunilor electorale, sub genericul „Preşedinte pentru România”. Monica Ghiurco, printre realizatori

 
monica-ghiurco--1--71676_62366500
monica-ghiurco--1--71676_62366500

Foto: tvr.ro
Foto: tvr.ro

Publicitate

Televiziunea Română va difuza peste 2.000 de minute dedicate alegerilor prezidenţiale, pe canalele TVR 1, TVR Internaţional şi pe canalele regionale.

Sub genericul „Preşedinte pentru România”, canalul TVR 1 va difuza 17 ediţii ale emisiunilor de promovare electorală şi 21 de ediţii ale emisiunilor de dezbatere.

În perioada campaniei electorale, la TVR 1, tronsonul orar 21.00 – 22.00 - de luni până joi, sâmbătă şi duminică - va găzdui câte o ediţie a emisiunilor de dezbatere. Excepţie fac zilele în care se vor desfăşura meciurile din preliminariile Euro 2016. Moderatorii emisiunilor de dezbatere electorală vor fi jurnaliştii Radu Rădulescu, Monica Ghiurco şi Sorin Avram.

Fiecare dintre studiourile teritoriale ale TVR va difuza aproximativ 120 de minute de emisiuni proprii de promovare sau dezbatere electorală, săptămânal. TVR Internaţional va prelua emisiunile difuzate de TVR 1 de la ora 21.00.

Desfăşurarea campaniei electorale la Televiziunea Română este gratuită, în acord cu misiunea TVR de a asigura accesul publicului la informaţie.

"Televiziunea publică va continua să prezinte echilibrat evenimentele politice din România. Monitorizările interne arată că TVR păstrează echilibrul între forţele politice, conform dispoziţiilor Consiliului Naţional al Audiovizualului privind emisiunile de dezbateri. În perioada 1 - 25 septembrie a.c., reprezentanţii autorităţii publice centrale şi ai partidelor din arcul guvernamental au beneficiat de 51,4% din totalul numărului de apariţii ale oamenilor politici, iar reprezentanţii partidelor din afara arcului guvernamental au beneficiat de 48,7% din totalul numărului de apariţii ale oamenilor politici", se arată într-un comunicat al TVR.

Campania electorală pentru alegerea Preşedintelui României începe mâine, la ora 0.00, şi se încheie în ziua de 1 noiembrie 2014, ora 7.00. Cele două tururi de scrutin au loc pe 2 noiembrie, respectiv 16 noiembrie, în competiţie înscriindu-se 14 candidaţi.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Camelia Camelia
    Buna seara domnilor realizatori si moderatori ai emisiunii 'Presedinte pentru Romania',

    Personal, n-am mai vazut de mult o asa lipsa de profesionalism in abordarea unui astfel de subiect.
    Dvs. dati impresia ca sunteti pusi pe glume, sau sunteti pusi sa faceti misto de candidati, sa aratati cu degetul spre ceea ce VI SE PARE DVS. CA AR FI HILAR sau nepotrivit in raspunsurile acestora. Razbate din atitudinea dvs daca va place sau nu de candidat, ceea ce nu e admisibil, sau razbate un scenariu prost gandit – de genul hai sa ne fortam sa glumim sau sa sarim la grumaz, asa pricepe mai bine romanul despre ce e vorba.
    Ar fi bine sa va repliati rapid, altfel nu o sa mai intelegem nimic! Incercati un dialog adevarat, sau/si schimbati setul de intrebari, sincer, unele suna semistupid, mai ales citite de pe foaie.

    Ar trebui sa afisati respect si sa puneti intrebari inteligente, la un nivel cerut de o astfel de intrevedere. Nu mai bruiati, nu mai intrerupeti, nu mai dati dvs. raspunsuri in locul candidatilor, indiferent daca au sau nu vreo sansa in aceasta competitie.

    Faceti in asa fel incat sa lasati impresia de impartialitate, de respect pentru telespectator si de decenta. Ar putea iesi o emisiune buna.
    Aveti incredere in inteligenta celor ce privesc!
  • Geo Anti Limonada Geo Anti Limonada
    @Buhaiu
    Grabeste-te, ciolanele sunt pe sfarsite si nu mai rontai ciozvarte de la Partid ci doar ceva firimituri... Mars la academia dan voiculescu si invata de la pastorul gadea cum se face "televiziune" ; ori te apuci de baschet si te remarca la Ploiesti sebi ghita printre copiii de mingi... Dupa nume parca esti cunoscut, te jucai suparat cu cariocile in redactia "Academiei Catavencu", ca niciodata nu veneai pregatit cu brichetele bune, sa -i aprinzi trabucele lui Dinescu...
  • Livia Pila Livia Pila
    Si pe tine te plateste din cardul acela Tanase? Sau Buhai e un nou alter-ego al viitorului client al DNA? Puscarie indelungata, Stelian Tanase!!!
  • Buhaiu Buhaiu
    @Livia Pila
    Ar trebui sa fim multumiti ca nu avem in grila emisiuni expirate cu personaje prafuite. Publicul e satul de latraci de partid de tipul lui Horia Alexandrescu, Liviu Mihaiu sau IoanT. Morar. In rest habar nu ai despre media si televiziune. Mananca-ti pensia de partid si nu te mai juca cu treburi de oameni mari.
  • alma alma
    De ce trebuie sa platesc abonament la TVR ca s-o vad pe activista de Ghiurco cum face servicii fara numar partidului si lui ponta, inrosita de ura, acrita si rea?!
  • olga olga
    Din pacate asa este Livia. Monica Ghiurco a participat la "plimbarea" din fata Palatului Cotroceni initiata de ANTENA 3 si chiar a fost in studioul ANTENA 3 pentru a-si arata sustinerea pentru ANTENA 3, asta dupa ce a fost condamnat securisul VOICULESCU.
  • Livia Pila Livia Pila
    Nu sperati nimic. Ati vazut cum i-au pus pumnul in gura jurnalistii de doi bani Sorin Avram si Miruna Munteanu doamnei Monica Macovei? Tanase actioneaza la ordin. Va face sluj in fata lui Ponta poate-poate il mai lasa ca sa ia mai departe 200 milioane pe un card si alte 100 pe cardul de protocol. DNA despre jaful Tanase cind vom auzi?
  • claudia claudia
    Speram la o campanie la TVR corecta si impartiala, cel putin asa a garantat Presedintele TVR Stelian Tanase.
  • Român Român
    Ah, ok, imi cer scuze.
  • Carmen Maria Andronache Carmen Maria Andronache
    NU, Radu Radulescu! Am verficat, este un alt realizator de la TVR, care realizeaza emisiunea "Tribuna partidelor parlamentare".
  • Român Român
    MIHAI Rãdulescu !

Trimite un comentariu

sus