Skip to main content

Caricaturile lui Ando ar putea reveni la TVR. Postul negociază pentru reluarea ANDOgrafiei zilei

 

andografia_foto cotidianul

Publicitate

TVR negociază cu Octavian Andronic pentru a relua caricaturile care îi poartă semnătura. Consiliul Director a aprobat în ședința de săptămâna trecută începerea negocierilor în vederea încheierii unui contract între SRTv şi SC AMOS AS SERV SRL, care va avea ca obiect realizarea şi difuzarea pe TVR 1 a videocartoon-ului "ANDOgrafia Zilei".

Negocierea va fi purtată de Gabriel Gherghescu, șeful TVR 1. Din comisia de negociere fac parte şi Diana Zaluţchi-Coordonator, șefa departamentului marketing și vânzări, Aurel Linţoiu, șeful Serviciului Bugete Interne, Mircea Dean - SPUP și un consilier juridic.

Octavian Andronic, jurnalist, este creator al “videocartoon” –  o modalitate de realizare a caricaturilor animate pentru televiziune, ce au fost difuzate la PRO TV (“O propoziţie pe zi”), Prima TV (“ANDOgrafia zilei”), Tele7abc (“Telecaricatura zilei”), B1 TV (“ANDOgrafia zilei”) şi TVR (Retrospectiva Săptămânii). În prezent, ANDOgrafia zilei este și pe cotidianul.ro

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sigur ca da. Ca doar Octavian Andronic l-a laudat pe Tanase-Infarct. iar Pentru asta trebuie recompensat. Tanase e galanton cu banii institutiei. La puscarie nu il baga nimeni pe acest om de nimic?

Trimite un comentariu