Skip to main content

Câți români s-au uitat când Băsescu a spus că Ponta a fost ofițer acoperit

 

Traian BasescuDezvăluirea făcută de Traian Băsescu cu privire la statutul lui Victor Ponta de fost ofițer sub acoperire a fost urmărită de aproape jumătate de milion de români.

Publicitate

Astfel, emisiunea lui Rareș Bogdan, de la Realitatea TV, a reușit să se claseze pe locul cinci, după Antena 1, care la acea oră difuza ultima oră din "Hell's Kitchen" și prima oră din emisiunea "Un show păcătos".

În privința publicului urban, emisiunea Jocuri de putere cu șeful statului s-a aflat pe locul patru, înaintea Antenei 1, și după Kanal D.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare audiența posturilor de televiziune, de aseară, pe intervalul declarațiilor făcute de Traian Băsescu la Realitatea TV.

Audiența la nivel NAȚIONAL a televiziunilor, pe intervalul emisiunii "Jocuri de putere" (22.00 - 00.20) la care a participat Traian Băsescu

  Nr telespectatori   Rtg%   Share  
Pro TV 747.000 4 12.6
Antena 3 688.000 3.7 11.6
Kanal D 684.000 3.7 11.5
Antena 1 594.000 3.2 10
Realitatea TV 464.000 2.5 7.8

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența la nivel URBAN a televiziunilor, pe intervalul emisiunii "Jocuri de putere" (22.00 - 00.20) la care a participat Traian Băsescu

  Nr telespectatori   Rtg%   Share  
Antena 3 500.000 5 14.1
Pro TV 419.000 4.2 11.8
Kanal D 375.000 3.7 10.6
Realitatea TV 340.000 3.4 9.6
Antena 1 333.000 3.3 9.4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deținătorilor de televizoare de la oraș.
**Share/Cotă de piață: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audiența la nivel COMERCIAL a televiziunilor, pe intervalul emisiunii "Jocuri de putere" (22.00 - 00.20) la care a participat Traian Băsescu

  Nr telespectatori   Rtg%   Share  
Pro TV 256.000 5.1 16.4
Antena 1 236.000 4,7 15,1
Kanal D 162.000 3.2 10.4
Antena 3 109.000 2.2 7
Realitatea TV 96.000 1.9 6.1

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Petrisor, am si eu o curiozitate: de ce tabelele audientzelor pe national si urban sint in ordinea ratingului si a share-ului, iar cel cu audientele pe comercial este atit de amestecat? Vrei sa adormi vigilenta cuiva? Ca efectiv nu vad logica. Multumesc pentru un eventual raspuns.
 • Expiratu' de capatos a fost lider aseara, pe comercial, singurul target care conteaza pentru televiziuni, pentru ca de acolo isi iau banii, spre ciuda si dracii tuturor celor care comenteaza pe aici. In topul de mai sus, pe tabelul comercial, a iesit pe 2 pentru ca s-a luat in calcul si ultima ora cu bucatarii. Insa, capatos pe tronsonul lui spulbera cam tot. O fi bine, o fi rau, asta e alta discutie. Insa multi vad tabelele astea, foarte putini pricep.
 • Pentru Alex:
  1. primul in loc de primu
  2. Doamne, cu "d" mare
  3. da-le, in loc de dale, dalele sunt alea pe care le schimba Videanu (PDL, Basescu) de 3 ori pe an.
  4. minte romanilor, in loc de minte la romani.
  Astea toate sunt colectate dintr-un singur rand in care ii faci pe altii prosti.
  Macar ai un pic de decenta si taci, in loc sa te argumentezi penibil ca... tastatura e de vina.
  Este jenant si chiar dezgastator raspunsul tau.
  Nu puteai sa te mai uiti o data la ce-ai scris, daca era tastatura de vina? Loaza, cum spunea Caragiale.
  E vina chinezilor care au facut tastatura, ca sunt comunisti, in timp ce tu esti de dreapta.
  Cati ani ai tu de fapt?
  Eu cred ca esti un produs al ultimilor 10 ani de basism: semianalfabet, incult, obraznic si tupeist.
 • Ti se pare ca "m-am simtit" cumva?:)) Nu zau, cine crezi ca s-ar "autointitula" vreodata prost/a? Din ceea ce am scris nu rezulta in niciun fel ca m-as uita la antena3, dar se pare ca nu esti doar agramat ci ai probleme si cu logica. Acum ce te asteptai, chiar credeai ca poate trece neobservat un text plin de greseli in care tocmai tu ii faci prosti pe altii? Cam de cate ori poate sa iti "faca figuri" calculatorul tastand o simpla propozitie?:)) Nu trebuie neaparat sa fii de partea cealalta a baricadei ca sa razi de prostie cand o intalnesti. De altfel nici nu ma intereseaza politica si micile voastre contre cu privire la razboiul audientei dintre "prost tv" vs "latrine", cum voi le-ati denumit. Asa ca stai chill sunt doar un simplu cititor, nu un postac de serviciu:D
 • Se mai intampla ca tastele sa-ti mai faca figuri asta nu inseamna ca nu stiu sa scriu . Si stati linistiti ca am mai mult de 8 clase asa cum afirmati dumneavoastra . Eu m-am referit la telespectatorii antenei 3 care dupa parerea mea sunt sub nivelul unui om normal la cap . Daca v-ati simtit asta e problema dumneavoastra
 • alex, dramatic este ca cei care ii fac prosti pe telespectatorii A3, sunt semianalfabeti, asa cum esti si tu. du-te la scoala, invata gramatica de clasele I IV, apoi injura-i pe prostii ce privesc antenele.
 • Incredibil, dupa ora 22.00, Antena 1 cu ultima oră din “Hell’s Kitchen” și prima oră din emisiunea “Un show păcătos” a fost abia pe locul 4!!!
  Cu alte cuvinte, “Hell’s Kitchen” este o catastrofa iar Capatos este expirat.
 • Draguta, lasa-i pe altii ca vad ca si tie iti lipseste "mintea". In primul rand tu nu stii sa scrii corect. Ma intreb ce pretentii ar putea avea un prost de la alti prosti? Si eu care credeam ca cei ca tine, cu maxim 8 clase terminate, sunt de obicei telespectatori fideli ai Antenei 3, dar se pare ca m-am inselat:))

Trimite un comentariu