Skip to main content

Ce produse ar fi candidaţii (3). Iohannis - Reiffeisen, Udrea - un Mercedes din 2004: ţi-ai făcut damblaua cu el, însă azi te rupe în service, înghite bani

 
Elena Udrea
Elena Udrea

Elena Udrea
Colaj Paginademedia.ro

Publicitate

EXERCIŢIU DE IMAGINAŢIE. Continăm seria Ce produse ar putea fi candidaţii cu răspunsurile lui Şerban Alexandrescu, de la agenţia Headvertising.

Ce ar fi Klaus Ioahnnis?

Raiffeisen. Suna germanic, dar de purtat la o adica se poarta tot romaneste. Si nu stie sa comunice. “V-am marit dobanda? Ghinion.”

Elena Udrea ar fi un Mercedes alb, second hand, din 2004. De ce?

"Ti-ai facut o dambla candva cu el; insa azi te rupe in service, inghite o gramada de bani. Si nici nu mai impresioneaza pe nimeni."

Răspunsurile complete ale lui Şerban Alexandrescu la exerciţiul de imaginaţie propus de Paginademedia.ro:

Victor Ponta – Orice marca de tigari

Desi esti avertizat, desi pe pachet sunt pozele alea oribile, care iti demonstreaza ca-ti face tumori, ca-ti da cancer, ca te face harcea-parcea, desi exista indubitabile si irefutabile dovezi medicale si desi toata lumea stie si vede toate astea, cei mai multi fumatori tot nu se pot lasa de fumat. Desi tot lor o sa le fie mai rau, desi tot ei au sa fie mai saraci din cauza acestui obicei.

Calin Popescu Tariceanu – Neoset

Candva, arata mai bine decat ce aveai tu in casa - adica mobilier comunist. Azi, nu mai e deloc cazul.

Elena Udrea – Un Mercedes, dar din 2004, second hand si alb

Ti-ai facut o dambla candva cu el; insa azi te rupe in service, inghite o gramada de bani. Si nici nu mai impresioneaza pe nimeni. Sau Chanell, cu 2 de “L”. Sau Guccy. Sau Versacce. Bling, fitza, pare scump dar e ieftin.

Klaus Iohannis – Raiffeisen

Suna germanic, dar de purtat la o adica se poarta tot romaneste. Si nu stie sa comunice. “V-am marit dobanda? Ghinion.”

Monica Macovei – Greenpeace

Activist, militant. “Prea extrem” pentru oamenii obisnuiti in maieu tetra care nu ies la marsuri dar se uita la ele din balcon, cu lumina stinsa. Nu s-ar putea descurca fara voluntari cam nebuni si idealisti. Sau Discovery Channel – desi “rules” pe Facebook, ar trebui sa fie distribuit mai larg, sa ajunga la televizoarele mai multor oameni; dar e boicotat de cel mai mare cablist.

Colaj Paginademedia.ro
Colaj Paginademedia.ro

Dan Diaconescu - Farmacia Catena

Populist, popular. Gros, fara stil. “De proximitate”: dintre blocuri, pentru oameni simpli dar mai degraba simpli la minte. A avut vremuri mai bune, dar acum e concurat de populisti chiar mai ieftini decat el (la propriu si la figurat)

Vezi toate răspunsurile din seria Ce produse ar fi candidaţii:

Sorin Psatta: Ponta ar fi CEC: mândru că e român, pentru că, în rest stă cam prost la toate capitolele. Udrea - KFC. Macovei - Ambi Pur.

Liviu David: Ponta - Lecitină, Tăriceanu - Q Fort, Vadim oferă "Senzaţii tari, româneşti". Diaconescu - Tomberon"

Şerban Alexandrescu: Iohannis - Reiffeisen, Udrea - un Mercedes din 2004: ţi-ai făcut damblaua cu el, însă azi te rupe în service, înghite bani

Răzvan Căpănescu: Iohannis - Apă plată. Ponta: adezivul Picătura. Slogan: Preşedintele care ne uneşte. Împotriva lui

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus