Skip to main content

Chef Cătălin Scărlătescu și-a lansat un site pe care vinde șorțuri și tigăi

 

Scarlatescu Juratul show-ului “Hell’s Kicthen – Iadul Bucătarilor” de la Antena 1 și-a lansat site-ul www.catalinscarlatescu.ro, anunță postul din Băneasa.

Publicitate

Conceput ca o carte de vizită, website-ul oferă informații despre cariera sa, noutăți legate de activitatea lui, dar și o secțiune specială de unde se pot achiziționa obiecte ce poartă semnătura chef Scărlătescu.

Site-ul este împărțit în trei categorii speciale: "The View" – care descrie printr-un clip original viziunea lui Cătălin Scărlătescu asupra bucătăriei, "The Street" – secțiune ce se va updata permanent cu noutăți din activitatea chef-ului și "The Factory" – locul de unde pot fi comandate articole "by Chef Catalin Scarlatescu", precum șorțuri de bucătărie, tunici de bucătar sau tigăi.

”Prin intermediul site-ului meu, pe care tocmai l-am lansat, sper sa le insuflu celor interesați o parte din bucuria gătitului, să îi fac să descopere un univers fabulos, să le arăt că mâncarea este pentru a face oamenii să se simta bine și că, asemenea unei atingeri divine, mâncarea are puterea de a crea stări de bine”, a spus chef Scărlătescu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • O sa ajungă pe drumuri din cauza emisiunilor de bucatari. Cu puțin noroc o să-l angajeze la Dristor kebap... Cu toate ca la cat de gras este le mănâncă saormele alora.
  • Tu pe unde umbli, postacule...ca Antenutza 1 a luat bataie la scor aseara...doar locul 4...Ce mila mi-e de Mona.
  • stai tu linistit, ca nu l-a facut om protv sau antena, el era chef cu reputatie mult inainte de a deveni vedeta tv. acum i s-a adus un plus consistent de notorietate. oricat speri tu, postac taliban, viata merge inainte si fara antena sau protv.
  • Sortul e de firma.Tigaile sunt rebranduite cum sunt alea la deschiderea unui supermarket la noi in tara.Sper ca inca iti mai aduci aminte cum se inghesuia si batea lumea pe tigai la reducere.Vremurile bune cand erau batranici care n-aveau ce manca acasa,dar carau in brate cate 20 de tigai ca's la reducere.
  • Babirusule, purceaua e moarta-n cotet si tu o arzi cu The View, The Street si The Factory ?!... Oare nu ti-a zis tanti-ta Mona ca aseara v-a batut Kanal D la scor?... In fine, una peste alta, eu zic ca e bine ce faci tu acum, saituri, chestii d-astea soft, pentru ca la ce audienta aveti la Antena 1, cam din sorturi si tigai o sa traiesti.
  • Tigai si sorturi, parca ar fi la un supermarket in deschidere. Dar sortul e mai scump decat tigaia!!!

Trimite un comentariu