Skip to main content

CNA va organiza mâine o ședință specială pentru campania electorală

 
CNA va organiza mâine o ședință specială pentru campania electorală
CNA

CNAConsiliul Național al Audiovizualului va organiza mâine o ședință specială dedicată campaniei electorale pentru alegerea președintelui României.

Publicitate

Propunerea organizării unei ședințe extraordinare i-a aparținut lui Valentin Jucan și a primit șase voturi, minimul necesar pentru a fi validată.

Potrivit legislației în vigoare, CNA organizează două ședințe pe săptămână, marțea și joia.

Campania electorală în audiovizual a început pe 3 octombrie, la ora 00.00, şi se va încheia pe 1 noiembrie, la ora 7.00.

Consiliul Național al Audiovizualului va funcționa din această săptămână cu doi membri în minus. Cristina Trepcea și Narcisa Iorga și-au încheiat luni, 13 octombrie, mandatul de șase ani la Consiliul Național al Audiovizualului.

Astfel, CNA a rămas cu nouă din 11 membri: Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turoș, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea.

La începutul lunii noiembrie, se vor încheia mandatele altor doi membri CNA, Christian Mititelu și Radu Călin Cristea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Iorga NU este CNA. Se poate si fara Iorga. Cna poate sa functioneze in legalitate si poate decide si fara madama Iorga.
  • Ce mizerie...Campania a inceput de 11 zile, au fost constatate atitea nereguli si ei de-abia miine fac sedinta - sa nu mai fie deranjati de madama Iorga - Ce penibili sunt...si sunt curios ce vor discuta si pe cine vor sanctiona...Probabil pe micii radi/teledifuzori...ptr ca nimeni nu are curaj sa se atinga de Antena 3. NU mai vrem candidati la radio si TV in week-end. NU mai dorim sa vedem simbata si duminica pe TVR 1, de la ora 21.00 la ora 22.30 emisiunea "Presedinte pentru Romania". Cei de la TVR ne-au rapit si serile de week-end!

Trimite un comentariu