Skip to main content

CNA va organiza mâine o şedinţă specială pentru campania electorală

 
CNA
CNA

CNAConsiliul Naţional al Audiovizualului va organiza mâine o şedinţă specială dedicată campaniei electorale pentru alegerea preşedintelui României.

Publicitate

Propunerea organizării unei şedinţe extraordinare i-a aparţinut lui Valentin Jucan şi a primit şase voturi, minimul necesar pentru a fi validată.

Potrivit legislaţiei în vigoare, CNA organizează două şedinţe pe săptămână, marţea şi joia.

Campania electorală în audiovizual a început pe 3 octombrie, la ora 00.00, şi se va încheia pe 1 noiembrie, la ora 7.00.

Consiliul Naţional al Audiovizualului va funcţiona din această săptămână cu doi membri în minus. Cristina Trepcea şi Narcisa Iorga şi-au încheiat luni, 13 octombrie, mandatul de şase ani la Consiliul Naţional al Audiovizualului.

Astfel, CNA a rămas cu nouă din 11 membri: Florin Gabrea, Valentin Jucan, Lorand Turoş, Monica Gubernat, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea.

La începutul lunii noiembrie, se vor încheia mandatele altor doi membri CNA, Christian Mititelu şi Radu Călin Cristea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Royu Royu
    Iorga NU este CNA. Se poate si fara Iorga. Cna poate sa functioneze in legalitate si poate decide si fara madama Iorga.
  • geo geo
    Ce mizerie...Campania a inceput de 11 zile, au fost constatate atitea nereguli si ei de-abia miine fac sedinta - sa nu mai fie deranjati de madama Iorga - Ce penibili sunt...si sunt curios ce vor discuta si pe cine vor sanctiona...Probabil pe micii radi/teledifuzori...ptr ca nimeni nu are curaj sa se atinga de Antena 3. NU mai vrem candidati la radio si TV in week-end. NU mai dorim sa vedem simbata si duminica pe TVR 1, de la ora 21.00 la ora 22.30 emisiunea "Presedinte pentru Romania". Cei de la TVR ne-au rapit si serile de week-end!

Trimite un comentariu

sus