Skip to main content

Dansează printre stele debutează mâine, live, la Antena 1. Cu cine se bate noul show

 

Danseaza printre stele"Dansează printre stele", cel mai nou show de la Antena 1 prezentat de Horia Brenciu, va debuta mâine, live, de la 20.30. Emisiunea va intra în confruntare directă cu dou filme difuzate de Pro TV, "Testul suprem" și Kill Bill, volumul I.

Publicitate

Prezentatorului "Dansează printre stele" Horia Brenciu i s-au alăturat coprezentatorii Lili Sandu și Victor Slav.

Cele 12 perechi intrate în competiție se vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro pus la bătaie în această competiție.

Fiecare echipă va dansa un singur stil de dans în prima ediție a emisiunii, iar telespectatorii vor urmări reprezentații de vals, cha cha și tango argentinian puse în scenă.

Juriul emisiunii "Dansează printre stele este format din Mihai Petre (ex-ProTV, Danseaz pentru tine), Jojo și Igor Munteanu.

Cele 12 echipe care râvnesc la premiul de 50.000 de euro

Alina Eremia și Iuri Ribac, Alina Pușcaș și Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin și Bruce, Diana Munteanu Niculescu și Ștefan Ciubotaru, Raluka și Lilian Cărăuș, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, Cosmin Seleși și Maria Popescu, Mihai Ristea și Luiza Comșa, Muneer și Stela Domnițanu, Nicolai Tand și Elena Andreianu, Speak și Cocuța și Vladimir Drăghia și Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care „Dansează printre stele”.

Cu cine se bate noul show de la Antena 1?

  • Pro TV  va  difuza pe intervalul emisiunii Dansez printre stele, care va dura trei ore, două filme - "Testul suprem" (20.30 - 22.45) și Kill Bill, vol. I (22.45 - 1.00).
  • Kanal D a programat două reality-showuri, Ochii din umbră(20.00 - 21.30) și O mărit pe mama soacră!(21.30 - 23.00), dar și Vânătoare de vampiri(23.00 - 1.00)
  • Prima TV va difuza pe intervalul emisiunii de la Antena 1 emisiunea Schimb de mame (20.30 - 22.30), serialul Trăsniții (22.30 - 23.30) și filmul englezesc Regina fecioară, partea a doua (23.30 - 1.00).
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu inteleg ca e prima emisiune, dar cam multe gafe pentru marea producatoare Segal. In plus, too much Brenciu...
  • Doamne ce groaznice sunt culorile, parca vad o emisiune din anii 90...ca sa nu mai zic de freza lui Lili Sandu care e horror
  • La Pro tv emisiunea asta nu mai facea audienta de mult timp !!!! Si apoi inca ceva ..care " stele " , avem noi asa ceva ?? Penibili sunt !!!!!
  • eu nu stau pana la 23:30 sa ma uit, avand treaba luni. si cred ca multa lume e in situatia asta. cum puii mei au ales sa puna emisiunea duminica? :| :|
  • Daca nici cu show-ul asta nu reuseste Antena 1 sa iasa pe locul 1, chiar are o problema. Emisiunea e lunga, deci au sanse sa scoata o medie buna.

Trimite un comentariu