Skip to main content

După audienţele slabe, KidSing se muta duminica. Vine în loc serialul "Tradarea"

 
Juriu KIDSing
Juriu KIDSing

Juriu KIDSingKanal D face mutări în grila de programe: KidSing, show care ar fi trebuit să fie emisiunea de forţă a toamnei, trece duminica. În locul lui, vine serialul Trădarea.

Publicitate

Trădarea vine să ridice seara de miercuri, unde era KidSing. Serialul turcesc e difuzat acum lunea şi marţea, cu audienţe medii de peste un milion de telespectatori (de peste două ori mai mari decât scoate KidSing).

Începând de mâine, serialul “Trădarea” va fi difuzat trei zile pe săptămână, în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:00.

KidSing va fi duminica, după Ochii din umbră, producţie care, de asemenea, are ratinguri ridicate, astfel încât va asigura un start mai bun pentru show-ul cu copii care nu performează miercurea.

Până acum, Show-ul “KIDSing” se afla în grila zilei de miercuri, de la ora 20.00.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • pArA pArA
    Kanal D au vazut ca e o paine de mancat pe alocuri , apropiendu-se tot mai mult de A1 , si chiar depasind-o uneori ... si au zis de ce nu ...
    Nu am urmarit emisiunea in cauza , dar e posibil sa fure ceva rating de la Dansez , duminica , pt ca din cate am vazut lead-ul care o sa il aibe , e destul de bun in ratinguri in fata dansatorilor anonimi de la antene.
  • Catalinnn Catalinnn
    Sau un serial turcesc,ar fi excelent pentru a completa grila de programe :)
  • andre andre
    Mai bine puneau emisiunea marti sau sambata. Eu m-as uita, dat parca maa attag si carcotasii putin. Marti e masterchef si film la a1 iar sambata film pe pro si emisiunea aia expirata pe a1.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    poate fac ceva si in cazul emisiunii ,,teo show ,,care are inaintea ei teleshoping si care mai mult de un punct de rating nu face,ar trebui sa ii bage o emisiune care face cat de cat o audienta modesta gen ,,te vreau langa mine,,sau un program de stiri la fel cum au si cele 2 tabloide(acces si maruta ) inainte de a incepe care le lasa un prag de pornire ....

Trimite un comentariu

sus