Skip to main content

IAA, cu privire la investigația Consiliului Concurenței: Vom acționa în continuare pentru crearea unui mediu de afaceri profesional și echitabil

 

IAA RomaniaReferitor la decizia preliminară a Consiliului Concurenței în investigația legată de posibila înțelegere între agențiile de media din România, IAA spune că "va acționa în continuare pentru crearea unui mediu de afaceri profesional si echitabil".

Publicitate

Organizația amintește că "sustine implementarea accelerata a unor ghiduri de bune practici, precum Codul Etic si Ghidul de Licitații, in colaborare cu toate institutiile abilitate".

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, câteva fragmente din poziția IAA România.

"IAA Romania a luat act de investigatia Consiliului Concurentei si nu isi propune sa puna in discutie concluziile acesteia.
IAA Romania sustine implementarea accelerata a unor ghiduri de bune practici, precum Codul Etic si Ghidul de Licitații, in colaborare cu toate institutiile abilitate si va actiona in continuare pentru crearea unui mediu de afaceri profesional si echitabil, in beneficiul unui climat de business corect.
IAA Romania isi exprima public pozitia de sustinere a demersurilor realizate de agentiile de media membre UAPR cu privire la realizarea si implementarea unor practici corecte de business intre actorii acestei piete."
Consiliul Director IAA Romania.

Despre IAA România

International Advertising Association este un parteneriat strategic unic, care apară interesele comune ale tuturor disciplinelor din întregul spectru al comunicărilor de marketing – de la agenţii de publicitate până la companii mass-media, agenţii şi firme de marketing direct, cât şi ale practicanţilor individuali.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Ati ratat sansa de a tacea; atat voi cat si uapereul dar si toti cei amendati de consiliu.
    E grosolan sa comentezi asa decizie; atacati-o in instanta altfel e doar zgomot.(Sau nu mai aveti bani sa dati bani avocatilor?)
    Pun pariu ca va indignitati cand politicienii ( sau neica nimeni) comentezeaza decizii ale judecatorilor dar voua trebuie sa vi se permita! Voi comunicati, vorbiti, povestiti, si ce faceti voi vreti sa fie important. Bleah - nu e !
    Invatati si voi sa ii dati in judecata si atat. E onest asa si scapti de ridicol.
  • La vremuri noi tot voi, adica cei amendati de Consiliul Concurentei, sub alta umbrela. Platiti si dupa comentati. Este o actiune de sensibilizare a celor nu stiu practicile "etice" din industria media tipic romaneasca. Ceea ce se intampla la noi nu are mimic de-a face publicitatea din SUA sau din Europa. Sa ne explice domnii Enoiu sau Zoltan cum stau lucrurile cu preluarea conturilor Vodafone si Telekom si o sa va dati seama ca a utiliza termenul de ETICA este complet deplasat in media damboviteana. Incet, incet, justitia isi va face datoria si pe segmentul acesta. Nicola Bogdan a dat startul.

Trimite un comentariu