Skip to main content

Licențele stațiilor locale Kiss FM Craiova și RM Valcea au fost prelungite de CNA

 

Kiss FMConsiliul Național al Audiovizualului a prelungit licențele locale ale postului Kiss FM din Craiova și Râmnicu Vâlcea.

Publicitate

A.G. Radio Holding a solicitat pe lângă aceste prelungiri de licență și modificarea structurii de programe a celor două stații locale. În plus societatea a mai solicitat și o serie de licențe audiovizuale în sistem hibrid analogic-digital pentru Kiss FM, Magic FM, One FM, Rock FM Constanța, Cluj Napoca, Iași, Ploiești, Pitești și Baia Mare.

În privința modificării structurii de programe, Consiliul a dat un vot negativ, Lorand Turos fiind singurul membru care a votat "pentru".

În plus, forul audiovizualului a decis amânarea acordării de licențe în sistem hibrid analogic-digital pentru a avea timp "să se lămurească" în privința acestui tip de emisie.

Propunerea de amânare a fost făcută de Valentin Jucan și a fost votată în unanimitate (Florin Gabrea, Valentin Jucan, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea).

Prelungirea celor două licențe locale de radio a primit șapte voturi "pentru" și unul "împotrivă", din partea lui Valentin Jucan.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • E absolut firesc ca cei de la CNA sa se lamureasca cum e cu emisia HD atata vreme cat la CNA se discuta despre orice altceva decat media . Alooo...de bun simt ar fi fost sa STITI DEJA ce este cu HDradio. Ca nu lucrati la croitorie ...

Trimite un comentariu