Skip to main content

Meciurile din Liga 1 transmise și pe Orange TV. O parte din meciuri pot fi recepționate fără taxe adiționale

 

Liga 1Toți abonații Orange TV au în lista lor de canale, fără plată unor taxe adiționale, Look Plus HD, care transmite o parte din meciurile Ligii 1, iar postul Look TV HD, care transmite restul meciurilor, este disponibil prin intermediul unei opțiuni dedicate, cu același nume, cu 2,5 euro/lună (TVA inclus), a anunțat miercuri operatorul de telefonie mobilă, scrie HotNews.ro.

Publicitate

Orange a intrat în vara anului trecut pe piața TV din România, prin servicii transmise atât prin satelit cât și prin internet prin rețeaua mobilă 4G.

"De exemplu, clienții cu abonamentul Local HD, în valoare de 5 euro, vor putea viziona în continuare meciurile transmise pe Look Plus HD de pe televizor, laptop, tabletă și smartphone. Dacă activează și opțiunea Look TV HD, vor putea urmări și acest canal și vor plăți în total 7,5 euro (TVA inclus). Clienții existenți au acces la ambele canale, Look Plus HD și Look TV HD, până la sfârșitul lunii octombrie, urmând ca ulterior Look TV HD să fie disponibil celor care activează opțiunea dedicată. Look Plus HD va rămâne inclus în toate abonamentele Orange TV", se arată în comunicatul Orange.

În afară de Orange, meciurile din Liga 1 mai sunt transmise de către UPC și Telekom România și pot fi vizionate și pe platforma online Seenow.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • de vvreo 4 luni tot auzim fraza asta si fara nicun rezultat. nu stiu cine mai pleaca urechea. Singurele locuri in care s-a vazut Liga 1 de la inceput au fost la Upc si dupa cateva etape si la rtc.
  • Chiar ma miram ca cei de la Orange TV sa lase prea mult postul Look tv la liber, adica fara plata...Au incercat si ei mare cu degetul, un abonament ieftin de 5 euro pe luna, cu un numar minim de posturi - insa fara canalele Eurosport - cu care spera sa atraga un numar f mare de abonati...insa dupa cum dupa vreo trei luni de Liga 1 nu s-a inghesuit lumea au decis ceea ce UPCul a facut la inceput...sa introduca postul Look Tv la plata, din luna noiembrie.
  • Asa a fost si la Romtelecom prima data si a fost o mare teapa. Sa ne lase cu vrajeli iefitne. Am inteles de mult ca trebuie sa platim ca sa urmarim Liga 1. Doar ca putem alege, pentru ca e la mai multi provideri. In functie de preturi si de ce alte servicii ni se ofera

Trimite un comentariu