Skip to main content

(P) GALERIE FOTO. Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu” a început înscrierile: doar 89 euro/lună. Rezultate: 450 de angajaţi din 1300 de absolvenţi

 
Scoala Tudor Vornicu
Scoala Tudor Vornicu

Scoala Tudor Vornicu

Publicitate

(P) Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu a dat startul înscrierilor pentru anul 2014-2015. Preţul cursurilor: 89 de euro pe lună. Cursurile, acreditate de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii, încep la 15 octombrie.

Detalii despre Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu, despre profesori, despre cum decurg cursurile, dar şi o galerie foto cu imagini d în continuare.

Înainte, câteva date despre eficienţa cursurilor de pregătire: din 1.300 de absolvenţi, 450 s-au angajat şi lucrează în posturile de televiziune din România.

Profesori de top:

Din 2009 până în prezent, pe la catedră au trecut Teo Trandafir, Sandra Stoicescu, Dan Negru, Mircea Radu, Iuliana Tudor, Corina Dănilă, Carmen Ivanov, Melania Medeleanu, Raluca Moianu, Mihai Tatulici, Laura Georgescu Baron, Ovidiu Gyarmath, Petre Cătălin Fumuru, Nae Caranfil şi regretatul Szoby Czeh.

Programa şcolară:

Desfăşurată pe durata unui an universitar, programa pune un accent deosebit pe fixare cunoştinţelor de teorie cu ajutorul unui intens program de aplicaţii practice.

Astfel, studenţii Şcolii de Televiziune ”Tudor Vornicu” îşi produc propriile jurnale de ştiri, talk show-uri, emisiuni de divertisment, reportaje, documentare şi filme de scurt metraj.

Toate secţiile şcolii - Editorial, Tehnic, New Media, Marketing şi Make-up - participă integrat la toate aceste aplicaţii şi, mai mult, fiecare cursant trece prin toate rolurile profesionale.

Studenţii secţiei Editorial sunt, pe rând, reporteri, redactori, editori, producători, realizatori şi prezentatori. Cei care urmează cursurile secţiei Tehnic trec prin toate posturile specifice unui program de televiziune: operator imagine, editor imagine, regizor de montaj, sunetist, operator VTR şi grafică, tehnician de lumini, regizor de platou, asistent imagine.

În acest mod, spun reprezentanţii Şcolii de televiziune "evităm supraspecializarea care este o capcană pe cât de periculoasă, pe atât de frecventă pe piaţa forţei de muncă".

Cum se fac înscrierile:

Înscrierile se pot face în două moduri:

1. Online, prin formularul de pe site-ul www.scoaladeteleviziune.ro.

2. La sediul Şcolii de Televiziune Tudor Vornicu (Şos- Dudeşti Pantelimon, nr. 1-3), între orele 10-18.

Şcoala de Televiziune ”Tudor Vornicu” este acreditată de Ministerul Educaţiei şi Ministerul Muncii, prin Autoritatea Naţională pentru Calificări. Cursurile pentru anul şcolar 2014-2015 încep pe data de 15 octombrie, iar taxa şcolară este de 89 de euro/lună.

Imagini de la cursurile Şcolii de Televiziune Tudor Vornicu:

Tudor Vornicu 1

Tudor Vornicu 2

Tudor Vornicu 3

Tudor Vornicu 4

Tudor Vornicu 5

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    acum, fara gluma, poate 450 de absolventi au fost folositi zi lumina fara a fi retribuiti, ca la cati oameni au fost dati afara din toate televiziunile romanesti mi-e imposibil sa cred ca doar astia care au facut scoala asta au fost alesii. cand stiu profesionisti care au pus pe picioare de la A la Z televiziuni in tara si peste hotare si au fost dati fara de foste secretare ajunse neveste de patroni tv cu decizie definitiva de condamnare, reclama asta mi se pare pur si simplu deplasata.
  • cris cris
    O caruta de bani si ies numai retarzi de pe bancile scolii. Ii gasesti pe teren si nu stiu sa puna o intrebare sau sa filmeze. Sunt si exceptii printre ei dar muuuult prea putine

Trimite un comentariu

sus