Skip to main content

Premiera documentarului “Omul pasăre”, în această seară, la HBO

 

Omul-pasareProducția originală HBO Europe, „Omul pasăre”, regizată de Alexandru Mavrodineanu și coregizată de Mihai Grecea, va fi difuzată în premieră astzi, de la ora 20:00, la HBO.

Publicitate

„Omul pasăre” este “Mami” Mihăiță Nicolae care dorește să câștige pentru a zecea oară campionatul național de planorism. Indiferent dacă va câștiga sau nu, participarea lui va marca încă un record pentru aviație și va însemna un armistițiu în lupta sa cu timpul.

“Îi admir și îmi place să îi susțin pe cei care în lupta zilnică reușesc să încline balanța înspre pasiune și bunăvoie. Mami, după părerea mea, este un exemplu aproape didactic de un asemenea om, aproape un arhetip, și dorința mea este ca aceste modele să fie împărtășite cu un public cât mai larg. Poate că un procent dintre spectatori, fie el cât de mic, se va simți inspirat sau va prinde curaj să facă ce îi sugerează sufletul, îmbogățind astfel societatea cu un spirit mai liber.”, a declarat Alexandru Mavrodineanu, regizorul filmului.

Până în acest moment, HBO a produs în România zece documentare originale: „Nunți, muzici și casete video” (r. Tudor Giurgiu), „Apocalipsa după șoferi” (r. Alexandru Solomon), „Australia” (r. Claudiu Mitcu), „Lumea văzută de Ion B.” (r. Alexander Nanau), „Circul Vesel” (r. Claudiu Mitcu), „The Shukar Collective Project” (r. Matei-Alexandru Mocanu), „Victoria” (r. Adi Voicu, Ana Vlad), „Doina Groparilor” (r. Pavel Cuzuioc), „Vorbitor” (r. Radu Muntean și Alexandru Baciu), „Anul dragonului” (r. Iulian Ghervas și Adina Popescu) și continuă seria acestora cu producția „Omul pasăre”, regizată de Alexandru Mavrodineanu și coregizată de Mihai Grecea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu