Skip to main content

Pro TV şi-a decalat filmul din seara de duminică cu o oră. Antena 1 întrerupe filmul. Cum afectează alegerile grilele posturilor generaliste

 
VOTARE - IASI
VOTARE - IASI

Foto: Andrei Chirica, Mediafax Foto
Foto: Andrei Chirica, Mediafax Foto

Publicitate

Primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale care se va desfăşura duminică va afecta grila obişnită a posturilor generaliste de televiziune din ziua de duminică. Ce schimbări vor fi?

Pro TV a decalat cu o oră debutul filmului din ultima zi a săptămânii (începe la 21.30), Antena 1 îşi întrerupe filmul pentru o ediţie specială, iar Prima TV "împinge" Schimb de mame după rezultatele exit-poll-urilor.

Televiziunea Română şi-a modificat complet programul şi a introdus noi emisiuni dedicate exclusiv alegerilor.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, ce se va întâmpla pe posturile generaliste în seara alegerilor şi cum şi-au schimbat programul:

  • Filmul de duminică seara de la Pro TV a fost decalat cu o oră din cauza primului tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale. Astfel, pelicula de acţiune "Echipa sfarmă-tot" va fi difuzată începând cu ora 21.30. Până la începerea filmului, Pro TV are în program jurnalul Ştirile Pro TV.
  • Antena 1 a ales o altă soluţie: întreruperea filmului pentru un program special. După Observator, filmul "Contele de Monte Cristo" începe la 20.30. La 21.00 însă, filmul se întrerupe pentru un sfert de oră de Ediţie specială, în care se vor prezenta rezultatele exit-poll-urilor.
  • Kanal D nu şi-a modificat deloc programul de seară. Va difuza, ca de obicei, Ochii din umbră, cu Ernest şi apoi KidSing.
  • Şi la Prima TV programul a fost schimbat. Schimb de mame, care, în mod normal era de la ora 20.30, începe mai târziu, de la 21.15, după rezultatele exit-polluri. Programul special din ziua alegerilor debutează la Prima TV începând cu ora 20.45 când televiziunea lui Cristian Burci va difuza "Focus Special" (20.45 - 21.15). Postul de televiziune va mai difuza un alt "Focus Special" începând cu ora 23.15.
  • TVR 1 şi-a schimbat întreaga grilă pentru ziua de duminică. Postul public va difuza Telejurnalul la ora obişnuită, de la ora 20.00. Imediat după principalul jurnal de ştiri, TVR 1 va difuza mai multe emisiuni speciale: "Alegeri prezidenţiale 2014 (de la ora 20:55), Preşedinte pentru România (începând cu ora 22.00), cu invitaţi precum Alina Mungiu Pippidi, Cornel Nistorescu şi Doru Buşcu. Despre noile emisiuni introduse de TVR 1 în grilă găsiţi informaţii pe Paginademedia.ro, AICI.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Diferenta dintre o televiziune serioasa si un jeg de televiziune .
    Una isi decaleaza filmul in schimb cealalta il intrerupe ca din pom . Tipic antenist

Trimite un comentariu

sus