Skip to main content

Răzvan şi Dani s-au ales cu mini sosii. Copiii vor lucra de luni pană vineri la Antena 1

 
Mini Razvan si Dani
Mini Razvan si Dani

Mini Razvan si DaniDupă o săptămână în care Răzvan şi Dani i-au testat pe finaliştii campaniei pentru a-şi găsi sosiile la scară mai mică, cei doi prezentatori i-au ales ieri pe câştigători, Tudor şi Radu, scrie TVmania.ro.

Publicitate

„Am ales doi copii care ne seamănă la locul de muncă, nu neapărat la chip. Cei doi vor realiza materiale spectaculoase cu persoane care nouă nu ne răspund la întrebări, de exemplu, juriul X Factor”, mărturiseşte Dani Oţil.

Cei doi băieţi şi-au intrat deja în drepturi pentru că au realizat primele interviuri cu magicianul Robert Tudor, dar şi cu Florin Ristei care a venit împreună cu trupa sa pentru a-şi lansa noul single. Ei au demonstrat că se pot comporta natural în faţa camerelor de luat vederi.

Tudor şi Radu, Mini Răzvan şi Mini Dani, vor activa în matinalul difuzat de Antena 1, de luni până vineri.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Valentina-Claudia Valentina-Claudia
    Cei doi mascarici care au facut scandal in avion saptamana trecuta cand erau morti de beti nu merita nicio atentie. Emisiunea lor este o adevarata mizerie tv.
  • Gabi Gabi
    Poate asa o lasa mai moale cu vulgaritatile. Adica fetele care stau cu posteriorul la camera inainte de rubrica sport, pentru un plus de audienta, sau pozitia pe canapea a celor doi prezentatori mereu cu talpile tenesilor la vedere, arata respect minim pentru targetul lor de pe intervalul acela. Oricat de lejer ar fi formatul emisiunii.

Trimite un comentariu

sus