Skip to main content

Revista Capital lansează un program de jurnalism economic pentru studenți

 
Revista Capital lansează un program de jurnalism economic pentru studenți
Jurnalisti

JurnalistiRevista Capital și Fundația Nadia Comăneci organizează programul de jurnalism economic “Gândeste Drept. Informează-te.”, dedicat studenților pasionați de jurnalism.

Publicitate

Programul se va desfășura in perioada 20 octombrie 2014 – 20 martie 2015 și va include un număr de 7 teme diferite pe segmentul economic, teme care vor fi anunțate pe parcursul programului.

Pentru a intra in competiție, studenții interesați, trebuie sa scrie un articol având ca subiect prima tema propusa de jurnalistii Capital: ’’20.000 de euro pentru investitii. Cele mai bune modalitati de utilizare a banilor pe o perioada de 3 ani pentru a obtine profit’’.

Articolul va fi trimis la adresa de email marketing@capital.ro, pânăla data de 17 noiembrie. Textul trebuie să respecte tema și să se încadreze între 4000 și 6000 de semne, cu tot cu spații.

Pentru a putea trimite articole la toate temele propuse in cadrul Programului “Gandeste drept. Informeaza-te” studenții trebuie să urmărească săptămânal revista Capital pentru a afla următoarele teme propuse. Studenții pot trimite articole cu toate cele 7 teme diferite, propuse de Capital.

După data de 17 noiembrie, revista Capital va anunța urmatoarea temă, dedicată tot jurnalismului economic, care va trebui respectată, de către cei care iși doresc să intre in concurs.

Cele mai bune materiale primite din partea studenților vor fi publicate in revista Capital editia print, începand cu data de 10 noiembrie.

În plus, cei care vor avea șansa să-și citească propriul articol in Capital (print) vor primi fiecare, drept recompensă, seturi constând în 12 carți de business ( printre acestea Donald Trump, cu cartea sa ’’Cum să faci avere’’, Peter Drucker cu ’’Despre decizie si eficacitate’’ sau Richard L. Brandt cu ’’Baietii de la Google”).

La sfârșitul concursului, cel mai bun articol va fi premiat cu 1 smartphone Dual Sim iar câștigătorul va avea șansa unui internship în cadrul redacției Capital, unde va învăța de la cei mai buni jurnaliști. Articolul va fi selectat în data de 23 martie, de catre Ciprian Mailat, redactor-șef adjunct, revista Capital și jurnalist economic.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu