Skip to main content

Revista Cosmopolitan împlinește luna aceasta 15 ani în România

 

CosmopolitanÎn octombrie revista Cosmopolitan împlinește 15 ani de la lansarea în România. Numărul aniversar o are pe copertă pe cântăreața Inna.

Publicitate

"Cosmopolitan este cel mai bine vândută revistă din lume pentru tinerele femei. Timp de 50 de ani la nivel internațional, editorialul revistei a fost inspirat de relații și romantism, modă și frumusețe, cultura pop și divertisment", se arată într-un comunicat de presă al Burda, compania care editează revista pentru femei.

În Romania, sub coordonarea editorială a Dianei Colcer în poziția de redactor-șef, revista Cosmopolitan atinge în fiecare lună subiecte precum:

  • relații, carieră, cultivarea personală (întrebări de personalitate) și sexualitate feminină;
  • ultimele noutăți din modă;
  • secrete de frumusețe și îngrijire;
  • sănătate, sfaturi despre fitness și cum să te menții sanătoasă, diete;
    profiluri ale celebrităților.

DATE DESPRE VÂNZĂRI ȘI CITITORI. Cosmopolitan este a treia cea mai vândută revistă de lifestyle pentru femei, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro pe baza datelor furnizate de Biroul Român de Audit al Tirajelor Transmedia (BRAT). Publicația editată de Burda a vândut în cel de-al doilea trimestru al acestui an peste 10.000 de exemplare, în medie, pe ediție.

În privința numărului de cititori, Revista Cosmopolitan se află pe locul patru în topul revistelor lunare pentru femei, conform unei alte analize Paginademedia.ro, care are la bază cifrele BRAT.

Astfel, Cosmopolitan este citită, în medie, de 132.000 de persoane. Pe primul loc în acest clasament aflându-se revista "Ce se întâmplă doctore?", care a avut, potrivit ultimului studiu, peste 360.000 de cititori. Acest studiu a fost realizat în perioada 04 Iunie 2012 – 04 Mai 2014.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu