Skip to main content

Tolontan, despre întrebarea pusă de TVR Elenei Udrea dacă este iubita lui Traian Băsescu: "Problema nu e întrebarea"

 

udrea tvr"Credincioasă misiunii sale, TVR i-a pus Elenei Udrea întrebarea potrivită: 'Sînteți iubita președintelui Traian Băsescu?'”. Asta da temă de campanie pentru un candidat la președinție!", a scris Cătălin Tolontan, pe blogul său. Întrebarea la care face referire Tolontan i-a fost pusă Elenei Udrea la emisiunea electorală moderată de Monica Ghiurco și Radu Rădulescu.

Publicitate

Jurnalistul spune că Televiziunea Română a ajuns cu această întrebare "în epicentrul interesului public".

Redactorul-șef al Gazetei Sporturilor mai atrage atenția și aspra faptului că nici măcar nu a fost asumată respectiva întrebare.

"Nici măcar n-au avut curajul să formuleze ei chestiunea, au făcut apel la o întrebare a ”Academiei Cațavencu” de acum 10 ani. Sigur că au fost 10 ani speciali de vreme ce TVR se comportă de parcă o vede prima oară în viață pe Elena Udrea.
În 10 ani de putere, nu i-au pus întrebarea. Tot privată ar fi fost tema, dar poate că atunci era ceva mai relevant să chestionezi sursa influenței lui Udrea. Ei bine, cei din televiziunea națională o fac acum, în ultimul minut al emisiunii și al mandatului protectorului Elenei Udrea", a mai scris Tolontan.

Jurnalistul mai spune că acum "TVR e datoare să adreseze întrebări la fel de intime și scormonitoare lui Victor Ponta".

"Problema nu e întrebarea. Și nici faptul că a pus-o TVR.
Problema e că, dacă a decis că genul acesta e relevant pentru informarea publicului în campanie, TVR e datoare să adreseze întrebări la fel de intime și scormonitoare lui Victor Ponta. Cine crede așa ceva? La fel ca în cazul Elenei Udrea din 2009 sau 2010 sau 2011, dacă Ponta ar primi o astfel de temă s-ar lua curentul din Dorobanți pînă în nordul orașului. Cu greu ar mai ateriza avioanele pe Otopeni, rămase și fără stewarzii intrați în grevă.
Televiziunea națională este curajoasă cu opozanții și slugarnică în fața celor mari, aici stă discuția fundamentală", mai spune Cătălin Tolontan.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • O tara innebunita de Maruta si altii ca el de la generaliste. Cine ajunge in pat la cine? Asta e intrebarea care creste pib-u'. Jenant.
  • Gata! Romania s-a saturat de aberatiile politicienilor! Romanii vor pe cineva in care sa-si puna increderea, pe cineva care merita intr-adevar scaunul de la Cotroceni! Pe cineva capabil! Nu! Nu! Nu! Nu! Iohanis, omul lui dottore - s-a dat de gol al 2lea om din PNL, cu faptul ca GhIonnha este omul lui Naum! Ne-am pierdut speranta si in neamt! Numai! Gata! Elena ramane singurul candidat disponibil al dreptei, de aceea turul II este intre Udrea vs dr.Cretinetti Naumovici! Iar dreapta se va uni sub mana Elenei, unde va ajunge PRESEDINTE! Asta este clar din cale afara... Doar asa mai putem salva tara si romanii din interiorul si exteriorul ei! Doar asa se intorc si cei de peste hotare; doar asa vom duce o viata mai buna, mai frumoasa!
  • pai si eu o intreb pe moni, esti cumva adusa de pe centura in televiziune? asa pare iar a doua intrebare; il vei intreba pe ponta mincinosul daca este adevarat ca si-a parasit nevasta gravida pentru stearsa de daciana fata lu' tata retrocedarilor?a si te mai intreb; iesti cumva amanta lui stelica ciofligarul tanase?
  • Pai sa-l intrebe si pe ponta daca era iubitul lui bombonel. Ca tot asa de tare il sustinea si bombonel pe ponta, si ce seri tarzii la guvern mai petreceau...
  • Ce iubita are Wiliam Branza sau ce iubit are Monica Macovei e treaba lor personala,dar daca de 10 ani se zvoneste ca actuala candidata la presedintie il viziteaza des pe actualul presedinte care o sustine de-a dreptul nebuneste ... e deja o intrebare normala.Ma mir ca s-a pus doar la TVR,ar fi trebuit intrebata asa direct demult.Nu ca nu ar minti cand raspunde,dar macar asa de curiozitate,sa vedem daca face ca atunci cand a fost intrebata daca a sunat la radio sa se autolaude.
  • Tolo rastalmaceste adevarul si nu-i face cinste. Reporterul TVR a intrebat-o daca urmeaza sa raspunda, in 2015, la intrebarea respectiva, asa cum ea specificase. Si ca tacamul sa fie complet elucubreaza vis a vis de Ponta. Ii reamintesc, marelui jurnalist, ca Ponta inca n-a calcat pe la TVR iar relatiile cu conducerea sunt mai mult decat reci. De ce aleg unii oameni sa se faca de ras fara sa le-o ceara nimeni ?
  • Uite ca Tolo nu are dreptate. O alta Elena, Lupescu, l-a influentat negativ pe regele Carol II. Innebunit de Elena Udrea pe care o califica drept femeie cinstita (ma rog, eu cred ca e preacinstita), Basescu a redus simtitor sansele Dreptei. I-a denigrat pe toti competitorii ce o reprezinta. De la Iohannis la Macovei.

Trimite un comentariu