Skip to main content

Un cameraman al NBC News s-a infectat cu Ebola în Liberia

 
ebola
ebola

ebolaUn american în vârstă de 33 de ani, care lucra în Liberia ca freelancer pentru postul de televiziune american NBC News s-a infectat cu virusul Ebola şi va fi repatriat în curând în Statele Unite, a anunţat ieri postul de televiziune, potrivit Mediafax. .

Publicitate

Bărbatul "contaminat a fost recrutat pentru a fi al doilea cameraman al corespondentului medical al NBC News, doctorul Nancy Snyderman", detaşată la Monrovia, în Liberia, împreună cu alţi trei angajaţi ai NBC, potrivit site-ului de Internet al televiziunii.

Cameramanul "a început să prezinte simptome miercuri, resimţind oboseală şi dureri. În cadrul unei verificări de rutină a temperaturii, el a descoperit că suferă de o uşoară febră", a continuat televiziunea. "El s-a plasat imediat în carantină şi a solicitat un aviz medical".

Bărbatul a mers într-un centru al Médecins sans frontières (MSF), unde a fost supus unui test joi, care s-a dovedit pozitiv.

Acesta este al patrulea american care a contractat Ebola în Liberia. Ceilalţi trei au fost infectaţi în centre medicale, în timp ce lucrau pentru organizaţii umanitare.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus