Skip to main content

VIDEO. HBO va difuza un nou documentar românesc, coregizat de un fost copywriter

 

Omul pasareHBO va difuza pe 23 octombrie un nou documentar românesc, “Omul pasăre“, creat și regizat de Alexandru Mavrodineanu și coregizat de fostul copywriter Mihai Grecea.

Publicitate

Mihai Grecea, unul dintre regizorii documentarului produs de HBO, a lucrat aproape 13 ani în agenții de publicitate din România în postura de copywriter (OFC/DMB&B, D’Arcy, McCann Erickson) și director de creație și partener co-fondator la Adviser | Chillimedia. În prezent el este fondatorul easyfilm.ro.

Despre noul documentar marca HBO

La vârsta de 78 de ani, “Mami” Mihăiță Nicolae dorește să câștige pentru a zecea oară campionatul național de planorism. Participarea lui va marca un record pentru aviație și va însemna încă o victorie importantă în lupta sa cu timpul.

Nicolae “Mami” Mihaiță este o legendă printre aviatorii români. La vârsta de 78 de ani, el este cel mai în vârstă pilot român care încă zboară. Toată lumea se întreabă de unde vine toată rezistența lui. Partea negativă a situației este reprezentată de doctorul Virgil Baloescu, șeful Institutului Național de Medicină Aeronautică și Spațială, care știe de vederea proastă a pilotului și s-ar putea să nu-l mai lase să zboare. Cea mai gravă problemă cu care s-a confruntat în viață a fost accidentul lui Luci. Fiul său s-a prăbușit în timpul unui antrenament cu deltaplanul și este în scaunul cu rotile de 26 de ani. Zi după zi își vede fiul imobilizat și este conștient de faptul că Luci nu-i va moșteni talentul. Cel mai probabil acesta este motivul pentru care Mami continuă să zboare cu asemenea încăpățânare ca și cum ar trebui să zboare pentru două persoane, pentru el și pentru Luci.

https://www.youtube.com/watch?v=ldbLYBLcHlQ

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu