Skip to main content

VIDEO. Kamara (AlbNegru) își deschide televiziune online, „Cam Selfie TV”

 

KamaraKamara, unul din membrii trupei AlbNegru, a pus bazele televiziunii „Cam Selfie TV”. Alături de câteva nume din showbiz, Kamara a început deja filmările primelor emisiuni, scrie Realitatea.net.

Publicitate

Andrei (AlbNegru), Adrian Enache, Tavi Colen, Mihai Albu și Giani Chiriță sunt doar câteva nume care promovează noul post de televiziune online.

https://www.youtube.com/watch?v=HvdfrDtBctI&index=2&list=PLol4hzErBZhR4zuebcR3WjHiwLlmdI8Cd

“Mă bătea gândul de ceva vreme să fac o televiziune online, deja făcusem câteva formate de emisiuni. Voiam să am și un loc unde să le produc după cum gândesc eu. Apoi am descoperit dispozitul acela pe care îmi pun aparatul pentru a filma tip “selfie” și dintr-o dată m-a invadat o idee. "Cam Selfie Tv", care nu are nici o legatură cu numele meu. Pur și simplu e Cam Selfie ce fac acolo”, a declarat Kamara.

Prima emisiune, "Umor la Umăr"

În noul proiect de televiziune vor fi implicați și colegii lui Kamara de la Naționala Artiștilor Fotbaliști, care anul acesta s-au întors de la Campionatul “Art-Football” din Moscova, cu titlul de Campioni Mondiali.

Așadar, prima emisiune, la care s-au început deja filmările, “Umor la Umăr” va fi prezentată de Rareș de la “Free Deejays” și comediantul Gabi, urmând ca în celelalte emisiuni să se implice și Andrei (AlbNegru), Adrian Enache, Tavi Colen, Mihai Albu și multi alții.

Cam Selfie TV

„Televiziunea este generalistă și va fi caracterizată de umor, pozitivism și bună dispozitie. Emisiunile vor fi fresh, 100 % selfie. Pentru început vom filma în exterior, va fi o televiziune a străzii, apoi va urma partea de emisiuni în studio.
Ținta mea cu acest proect este ca în timp cât mai scurt să ajungă o televiziune de sine stătătoatre”, mai spune Kamara.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • am si eu o intrebare. televiziunile online au nevoie de licenta de la cna? banuiesc ca nu, ca nu emit in radiofrecventa. atunci, de ce lucian mandruta a cerur (si a primit) licenta de la cna pentru o televiziune online????

Trimite un comentariu